C/C++ Basit projeler yapmak için neler gerekli?

SubhanXd

Centipat
Selamlar. Bilgimi basit projeler yaparak gelistirmek istiyorum. Bunun için hangi programlar gerekli? Mesela en basitinden ornek vereyim sadece konsolda calisan calculator yapmayi biliyorum ama telefonlarda, bilgisayarlarda kullandigimiz bir program gibi yapmak istiyorum.

GUI applications istiyorsunuz yani. Youtube'a vs. yazarak bir çok örnek bulabilirsiniz. Daha basit veya daha karmaşık yapılarla yapanlar olabilir.
Örnek: C++ GUI applications (beginner to advanced)
Tesekkurler.

GUI applications istiyorsunuz yani. Youtube'a vs. yazarak birçok örnek bulabilirsiniz. Daha basit veya daha karmaşık yapılarla yapanlar olabilir.
Örnek: C++ GUI applications (beginner to advanced)
Hocam videodaki kızın kullandigi program ucretli sanirim. Onun yerine baska program yok mu?

Ya da onun yerine baska hangi oynatma listesini iyi?

Son düzenleme:
Qt olur. wxWodgets olur. Ama biraz algoritma lazım

Aktif olarak algoritma olimpiyatlarina hazirlaniyorum zaten. +400 algoritma sorusu cozdum. Onerebileceginiz bir playlist var mi?
Algoritma varsa herşey kolay. Direk başlamak bile bir yere getirir. Çok kolay mantığını anlayınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…