2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 22 Haziran 2023 #11 Olmamış hocam.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #12 YokSauronunGözü dedi: Olmamış mı hocam içine insan girmiş çamaşır makinası o ya Genişletmek için tıkla... Ay güldürdün beni. xD Hocam bu ejderha kafası. 264523 dedi: Olmamış hocam. Genişletmek için tıkla... Sonunda mantıklı bir cevap. Ben o zaman denemek istedim. Alkol içmiştim.
YokSauronunGözü dedi: Olmamış mı hocam içine insan girmiş çamaşır makinası o ya Genişletmek için tıkla... Ay güldürdün beni. xD Hocam bu ejderha kafası. 264523 dedi: Olmamış hocam. Genişletmek için tıkla... Sonunda mantıklı bir cevap. Ben o zaman denemek istedim. Alkol içmiştim.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 22 Haziran 2023 #13 AxiBorea dedi: Biraz ejder kafası yapmaya çalıştım ama olmamış. Genişletmek için tıkla... Kafası kare olmasaymış benzeyebilirmiş. Biraz daha yumuşak ve yavaş çizmen daha iyi olur.
AxiBorea dedi: Biraz ejder kafası yapmaya çalıştım ama olmamış. Genişletmek için tıkla... Kafası kare olmasaymış benzeyebilirmiş. Biraz daha yumuşak ve yavaş çizmen daha iyi olur.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #14 Aurora1 dedi: Kafası kare olmasaymış benzeyebilirmiş. Biraz daha yumuşak ve yavaş çizmen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam tavsiyeniz için teşekkürler.
Aurora1 dedi: Kafası kare olmasaymış benzeyebilirmiş. Biraz daha yumuşak ve yavaş çizmen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam tavsiyeniz için teşekkürler.