BKDurak Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 967 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #1 Merhaba, ücretsiz basit bir tasarım programı arıyorum. Tabu kartı gibi gibi bir şey yapacağım Canva'da adamakıllı olmuyor zaten Canva'da şablon kullanmadan olmuyor. Pixlr'da da öyle şekil ekleyebileceğim bir şey bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2024
Merhaba, ücretsiz basit bir tasarım programı arıyorum. Tabu kartı gibi gibi bir şey yapacağım Canva'da adamakıllı olmuyor zaten Canva'da şablon kullanmadan olmuyor. Pixlr'da da öyle şekil ekleyebileceğim bir şey bulamadım.
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 6 Ocak 2024 #2 Figma olabilir. Dediğiniz iş için canva gayet uygun gibi geldi bana ama siz bilirsiniz.
BKDurak Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 967 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #3 delikarga dedi: Figma olabilir. Dediğiniz iş için canva gayet uygun gibi geldi bana ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani sadece şekiller var canva bana daha ço kafiş gibi geliyor nasıl yapabilirim?
delikarga dedi: Figma olabilir. Dediğiniz iş için canva gayet uygun gibi geldi bana ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani sadece şekiller var canva bana daha ço kafiş gibi geliyor nasıl yapabilirim?
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 6 Ocak 2024 #4 BKDurak dedi: Yani sadece şekiller var canva bana daha ço kafiş gibi geliyor nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Şablon vs kullanmak zorunda değilsin. Kendi görsellerini,svglerini falan yükleyebiliyorsun. Web tasarımı da yapabilirsin cv de oluşturabilirsin.
BKDurak dedi: Yani sadece şekiller var canva bana daha ço kafiş gibi geliyor nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Şablon vs kullanmak zorunda değilsin. Kendi görsellerini,svglerini falan yükleyebiliyorsun. Web tasarımı da yapabilirsin cv de oluşturabilirsin.