Basit tişört önerisi

terabayt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar üzerinde yazı yazmayan basit birkaç t shirt alacağım ama bulmakta zorlanıyorum. Yani dümdüz renk istemiyorum ama göz yoran desenler ve yazı da istemiyorum. Tam ikisinin ortası. Bütçe yok, aşırıya kaçmayın yeter.

Bunları bulabildim.

Kanka moda ile alakam yok, genelde kız arkadaşlarım yardımcı oluyor bana ama öğrendiğim kadarıyla şöyle birşey gidebilir belki.

Hocam KAFT'a bakabilirsiniz minimal ve çok güzel tişörtler üretiyorlar. Fiyatları biraz tuzlu ama ne yaparsın.

Hocam KAFT'a bakabilirsiniz minimal ve çok güzel tişörtler üretiyorlar. Fiyatları biraz tuzlu ama ne yaparsın.

Sağlammış gerçekten.

Çoğu t-shirt artık 100-200 TL bandında şöyle bırakıyorum umarım istediğiniz şekilde ve bütçenize uygun bulabilirsiniz.

Kaft bile artık bana ucuz gelmeye başladı 😐

Çoğu tişört artık 100-200 TL bandında şöyle bırakıyorum umarım istediğiniz şekilde ve bütçenize uygun bulabilirsiniz.

Kaft bile artık bana ucuz gelmeye başladı 😐

İlk site çok düz diğerleri de çok karmaşık kanka.

Kanka moda ile alakam yok, genelde kız arkadaşlarım yardımcı oluyor bana ama öğrendiğim kadarıyla şöyle birşey gidebilir belki.
ilki fena değil ikinci de yine ön tarafı tamamen kaplayan bir şeyden oluşuyor o şekilde istemiyorum.

Hocam Kaft'a bakabilirsiniz minimal ve çok güzel tişörtler üretiyorlar. Fiyatları biraz tuzlu ama ne yaparsın.

Kaft biraz pahalı gibi geliyor ama cidden güzel modelleri var. Onlara belki yazın çalışınca bakarım.

Şu tarz düz renk ama kesiminden desenli bir şeyler de olabilir. Bu tarz şeyler de hoşuma gidiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı