S Shane Gill Hectopat Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 157 Çözümler 1 1 Aralık 2019 #1 Arkadaşlar elimde 1TB'lik bir HDD var. Benim eski laptoptan söktüm. Kullanmadan önce bir format atmak istiyorum. Icinde virus olabilir. Bunu nasil yapabilirim? En basit ve güvenli yolu nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2019
Arkadaşlar elimde 1TB'lik bir HDD var. Benim eski laptoptan söktüm. Kullanmadan önce bir format atmak istiyorum. Icinde virus olabilir. Bunu nasil yapabilirim? En basit ve güvenli yolu nedir?
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 1 Aralık 2019 #2 Diski tamamen silmek istiyorsanız en güvenlisi Low Level Format’tır. Uzun sürebilir.
S Shane Gill Hectopat Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 157 Çözümler 1 1 Aralık 2019 #3 deleted dedi: Diski tamamen silmek istiyorsanız en güvenlisi Low Level Format’tır. Uzun sürebilir. Genişletmek için tıkla... Nasil yapiliyor o. Bildiginiz bir tutorial varmi veya güvenli bir program
deleted dedi: Diski tamamen silmek istiyorsanız en güvenlisi Low Level Format’tır. Uzun sürebilir. Genişletmek için tıkla... Nasil yapiliyor o. Bildiginiz bir tutorial varmi veya güvenli bir program
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 1 Aralık 2019 #4 Hocam internette çok var ben bakamadım ama çok genel bir işlem basitçe yapabilirsiniz.