Başka bankadan Papara'ya para atılır mı?

Projunior

Centipat
Arkadaşım Halkbank'tan para atacaktı. Papara IBAN'imi attım para gelir mi? Şu Papara'daki havale/EFT bolumunden aldım Papara IBAN'ini.

Sadece kendi hesabınızdan yollayabilirsiniz. Arkadaşınızın kendi adına Papara hesabı açıp kendi bilgileriyle para yükledikten sonra size Papara üzerinden göndermesi gerekiyor.

Papara üzerindeki IBAN bilgileri size ait değil. Onlar, Papara’nın ilgili bankalardaki hesapları ve sizinle hiçbir bağlantısı bulunmuyor. Para gönderen, kendi hesabından bu hesaplara para gönderiyor ve açıklamasına da kendi Papara numarasını giriyor. Uygun olmayan transferler ise 24 saat içinde iade ediliyor.

Arkadaşım Halkbank'tan para atacaktı. Papara IBAN'imi attım para gelir mi? Şu Papara'daki havale/EFT bolumunden aldım Papara IBAN'ini.

Hayır atamaz. Kendisinin Papara hesabı açıp oraya atıp atması lazım. Sadece ininal ve Paycell destekliyor kendine ait olmayan banka hesabından para alımını.

Gönderilir fakat parayı gönderdiğiniz banka hesabının sizin olması gerekiyor. Siz arkadaşınızın hesabından gönderdiğiniz için para size gelmeyecektir. Belli bir süre sonra arkadaşınızın hesabına ger döner.

Maksimum olarak en fazla 1 saat bekletir. Eğer para gönderilmez ise geri Halkbank hesabına geri döner.

Bence gerek yok. Denedim gönderilmiyor Papara hesabı açıp gönderebilir.
Papara en son destek getireceğini söylemişti ama getirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…