emir saki Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #1 Steam de hesabım bir arkadaşımda da kayıtlı arkadaşımın PC'den hesabımı silmek istiyorum. Bunu kendi PC'den yapabilir miyim?
Steam de hesabım bir arkadaşımda da kayıtlı arkadaşımın PC'den hesabımı silmek istiyorum. Bunu kendi PC'den yapabilir miyim?
Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 7 Aralık 2023 #2 Şifreyi değiştirirseniz sorun çözülür.
emir saki Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #3 Mr. Falcon dedi: Şifreyi değiştirirseniz sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #4 Arkadaşınız şifrenizi bilmiyorsa değiştirmenize gerek yok Steam'de ayarlardan güvenlik sekmesine girin. Ardından en aşağıda bulunan "Tüm aygıtların yetkisini kaldır" seçeneğini seçin ve bilgisayarınızdan tekrar giriş yapın.
Arkadaşınız şifrenizi bilmiyorsa değiştirmenize gerek yok Steam'de ayarlardan güvenlik sekmesine girin. Ardından en aşağıda bulunan "Tüm aygıtların yetkisini kaldır" seçeneğini seçin ve bilgisayarınızdan tekrar giriş yapın.
emir saki Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #5 Teşekkürler hallettim.