Başka bilgisayardan alınan Windows 10 sorun yaratır mı?

• Konuyu başlatan 600002
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 394
Windows 10 başka bir bilgisayardan alınmış, bu bir sorun yaratır mı?

Başka bilgisayardan key mi alınmış? Hayır sorun olmaz.
İyice açın konuyu.

Benim de tam bir bilgim yok. Bilgisayarı verdiğin tamirci normal bir şekilde Windows 10'u yüklemedi Windows'un garip bir sürümünü açdı takdığı USB bellekden bir şey yükledi yüklenince TR adında bir hesapla hiçbir kurulum yapmadan direk masaüstüne attı bazı uygulamalar yüklüydü Kaspersky mesela.

Benim de tam bir bilgim yok. Bilgisayarı verdiğin tamirci normal bir şekilde Windows 10'u yüklemedi Windows'un garip bir sürümünü açdı takdığı USB bellekden bir şey yükledi yüklenince TR adında bir hesapla hiçbir kurulum yapmadan direk masaüstüne attı bazı uygulamalar yüklüydü Kaspersky mesela.

Katılımsız kurulum yapan düzenlenmiş bir ISO'yla kurulum yapmıştır. Kim bilir nereden indirdi. Güvenli olmadığını söyleyebilirim.

Katılımsız kurulum yapan düzenlenmiş bir ISO'yla kurulum yapmıştır. Kim bilir nereden indirdi. Güvenli olmadığını söyleyebilirim.

Her gönderdiğim dede bilgisayarı sıfırlıyor zaten arkadaşım tanıdığı diye gönderiyordum bir daha göndermem.
Gelsin bir de kendi elimle sıfırliyim en iyisi.

Bir şey sorabilir miyim? Windows'un sitesinden Windows 10 yükleme aracından bu bilgisayarı yükselt sen
Katılımsız Windows kalkar mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı