DNS adresiyle girdiniz diye Romanya'dan giriş yapmışsınız gibi gösteriyor sanırım. Önce telefonu şarza takın, alışverişinizi yapıp oyununuzu hemen aktive edin.
Bir dakika bence bu farklı birşey gibi.
Güvenlik sınaması falan yapılmış. Dün, hesabıma 2. Kere girerken kod istemişti. Telefona yollayacakken iş çıkınca evden çıkmak zorunda kaldım. Ama dün yapılmış. Garip. Ben hepsine 'Bu ben Değilim' desem olur mu?
Birde; hocam Steam Hesabı başka bir Outlook hesabına bağlı ama sıkıntı çıkar mı? O Yüzden soruyorum.
Oradaki bütün Romanya yazan kısımlara ben Değilim dedim. Daha, belli başlı bazı şeyleri yaptım ve, şuan normal gözüküyor. İşte yaptıklarım.
1) Öncelikle gelen ilk maile tıkladım ve, telefon numarasıyla kod isteyen bir sayfaya Yönlendirdi ve birtakım şeyleri hallettim ve ekran görüntüsü aldım.
2) Burada, telefon numarası vererek acil durum kodu almak için tanımladım.
3) Bu kısma şimdi değil dedim.
4) En sonda da bu çıktı. Birkaç şey daha yaptıktan, sonra işi bitirdim.
DNS adresiyle girdiniz diye Romanya'dan giriş yapmışsınız gibi gösteriyor sanırım. Önce telefonu şarza takın, alışverişinizi yapıp oyununuzu hemen aktive edin.
samet67671 Hocam yardımınız lazım.
Hocam yazmayı unuttum ama,
Steam hesabım başka bir e-post hesabına kayıtlı. Ama Otobüste internete girdiğim için bir şey olur mu?
Kusuruma bakmayın konu biraz dağıldı benim Yüzünden.:-(