Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Başka bir android cihazın romunu başka bir cihaza yükleyebilirmiyim .
Galaxy wonder için cyanogenmod 9 kullanıyorum ve bunun üzerindekiler (4.0.1) Telefona fazla geliyor ve stabil olmuyor Bataryası 2 saatte gidiyor. Abartmıyorum tam 2 saat. Hepsini denedim android 4.4.4 bile yükledim, en stabili 4.0.1 ve 2.3.6 (orjinal) Google araştırırsan 5 dakikada yapabileceğin bir iş. Ben acemiyken bir telefoncuya götürüdüm ve benden 30 tl alıp yapamadı. Afedersiniz gerizekalı adam, önceki romu silmeden cyn 9'u yüklemeye çalışmış ve telefon açılmıyor diyor. Eve gittim ve yarım saat içinde kendim yaptım. Biraz bilgin varsa yaparsın, linki şuraya atayım, Cyn 9'u indireceksin aşağıdan. 129 Mb bir şey bir de Google play için Google programları isimliyi indireceksin. O da 40 mb.
Verdiğiniz bilgiler için teşşekkür ederim rom yüklemede yeterince bilgim var fakat ben telefonda o samsungun orjinalliğinin bozulmaması içi sormuştum . Verdiğin bilgi için tekrar teşekkür ederim .
Cihazının şuan ki görüntüsünü atarmısın .
Dostum yazdığından beri bunun için uğraşıyordum ama bilgisayarımdaki usb sorunu yüzünden atamadım. Kusura bakma ama Cyn 9 için türkçe bir video mevcut yine o sitede. Biraz bakarsan bulabilirsin.
Hayır, o yazı stilini değiştiremiyoruz. Ayrıca uygulama ikonu filan değişik. Burda o altta görünmesini istediğiniz her şeyi değiştirebilirsiniz mesela. gibi gibi bir çok özellik var.