Bir arkadaşımla It Takes Two oynamaya başladık onun bilgisayarı kötü olduğu için bize geldiğinde benim bilgisayarımdan oynuyoruz ama bize her zaman gelemiyor sorum ise şu kendi bilgisayarından benim bilgisayarıma bağlanıp oyun oynayabilir mi yani ben Xbox kolundan oynarken o kendi klavyesinden oynayacak GeForce NOW'da olduğu gibi.
Bir arkadaşımla It Takes Two oynamaya başladık onun bilgisayarı kötü olduğu için bize geldiğinde benim bilgisayarımdan oynuyoruz ama bize her zaman gelemiyor sorum ise şu kendi bilgisayarından benim bilgisayarıma bağlanıp oyun oynayabilir mi yani ben Xbox kolundan oynarken o kendi klavyesinden oynayacak GeForce NOW'da olduğu gibi.
Steam Remote Play ya da Parsec kullanabilirsiniz. Eğer arkadaşınızın GeForce NOW alma gibi bir durumu varsa oradan da oynayabilir It Takes Two Friendship Edition kullanarak. Onun dışında ilk saydığım uygulamalar için en azından ortalama bir internete sahip olmalısınız.
Steam Remote Play ya da parsec kullanabilirsiniz. Eğer arkadaşınızın GeForce NOW alma gibi bir durumu varsa oradan da oynayabilir It Takes Two friendship Edition kullanarak. Onun dışında ilk saydığım uygulamalar için en azından ortalama bir internete sahip olmalısınız.