Başka bir diskten kopyaladığım oyunu Steam tekrar indirmek istiyor

Makaleler
2
Steam kütüphanem E diskindeydi. Bu diski kullanmak istemediğimden ötürü içindeki oyunlarımı vs. C diskine aktardım. Steam kütüphanemi de
C:\Program Files\Steam\steamapps\common
bu adrese kopyaladım. Diğer diskten sildim. Steam'e girdiğimde kopyaladığım oyunlar gözükmüyor, Steam benden oyunu tekrar indirmemi istiyor.

Yükle dediğim zaman Steam, kopyaladığım oyun klasörünü silip tekrardan indiriyor. ETS 2'de başıma geldi.

Elimde halihazırda dosyaları varken tekrar indirmek istemiyorum. Birkaç tane yöntem denedim ama başaramadım.

Burada ileri butonuna basamıyorum.

Burada göz at dediğimde oyunu görüyor lakin seçilen programları ekle dediğimde, hiçbir aksiyon gerçekleşmiyor.

Oyunları dosya konumundan açmayı deneyebilir misin ?

Şöyle bir çözüm olabileceğini düşünmekteyim:
1- Steam indirmesini başlatın dosya için yer oluşturulsun.
2- Hemen sonrasında durdurun. Steami komple kapatın.
3- Oluşan oyun dosyasının içine eski diskteki oyunları atın
4- Sonra Steam' i açıp indirmeye devam edin. Doğrulanıyor gibisinden birşeyler yazabilir veya olmayabilir.

Hocam kopyaladığınız klasörün ismini değiştirin. Daha sonra indirme başlatın. Biraz indirsin. İndirmeyi kesin ve isim değişikliği yaptığınız klasörün ismini yine orijinal hale getirin. Daha sonra indirmeye devam edin. Zaten daha fazla dosya indirmez.

Steamdan yedekle olarak kaydedip sonra geri yüklemek en iyisi ancak şöyle bir çözüm daha var. Oyunu steamdan indirin 150-200 mb indirsin sonra hangi dosyaya indirmiş onu bulun. Elinizde var olan oyun dosyalarını o klasörün içine kopyalayın. Sonra kütüphaneden sağ tıklayıp özelliklerden oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…