Başka bir firmaya geçerken port değişikliği yapılır mı?

Hiç FTTB kullanmadım ama denemek güzel olurdu. En kötü tüm bina internetsiz kalırdı

Eve gelen kablonun bir uçuna bir şey taktılar. Diğer yerdede sinyal bulma cihazıydı sanırsam elindeki hepsini denedi tek tek. Bizde bir sürü telefon hattı var ondan uzun sürdü. Ben fark ettim sinyalı başka yerden sinyal gelmedi.

Port değişikliği için başvurun derim ama yapacaklarını sanmıyorum. Sorun sadece port kaynaklı olsa şimdiye çözülürdü diye düşünüyorum.

Farklı bir port denediniz mi? Hatalı port uyarısı verebilir belki ama emin değilim, denemeye değer @Ulunay 'ın dediği gibi boş yer varsa. Bakarsınız çok iyi değerler görürsünüz o şekilde bırakırsınız.

Şu an deneyemem zaten elektrikçiyi 2 hafta önce çağırdık. Orada elektrikiği ise komşudan istedik zaten . Boş yer doluda TT'yi arayıp talep etcem.
Port değişikliği için başvurun derim ama yapacaklarını sanmıyorum. Sorun sadece port kaynaklı olsa şimdiye çözülürdü diye düşünüyorum.

Şansımı deneyeceğim şöyle söyleyim. Başka sitede yaşayan tanıdığım download hızı benden birazcik 31-32 civarlarında. Ama benim 38 Mbps download hızım var. Gelen upload hızı 8 Mbps şaka gibi. Ona ise downloaddan fazla upload geliyor. Hadi benim kablo falan şey diyelim 15'lerde olsun yine tamam deceğim. Bir de onların sitede ankastreye yok getirmek için bayağı uğraştılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…