Çözüldü Başka bir hesaba daha seçkin alınırsa sorun çıkar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Quikied

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Şu an seçkin olan bir hesabım var. 2. bir Steam hesabı açıp onda da kasarsam olur mu birkaç sorum var, yapanınız varsa.

1. Karlı mı?
2. Ban sebebi mi?
3. Kendi ana hesabıma aktarırken bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım? Takas banı vs.

O hesapta bir tek CS:GO olacak onu da söyleyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Adamakıllı bir kazanç sağlamaz. Ama yapmanızın önünde herhangi bir engel bulunmuyor, ban sebebi falan değil yani.
Adamakıllı bir kazanç sağlamaz. Ama yapmanızın önünde herhangi bir engel bulunmuyor, ban sebebi falan değil yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Senelerdir iki hesabım var, aynı dediğin gibi ikinci hesaptaki eşya droplarını ana hesabıma aktarıyorum. Bir sıkıntı olmadı, olmaz da zaten. Kârlı mı değil mi kısmına gelirsek, bir süre sonra seçkin paralarını çıkartıp artıya geçmeye başlarsın da, kâr/gelir için uğraşılacak çok daha verimli işler var. Ben daha çok hobi olarak bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…