mamii58 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #1 İnternetin hızı normalde saniye de 9 MB fakat başka bir odaya geçinde internet çok yavaşlıyor. Bunun bir çözümü var mı?
İnternetin hızı normalde saniye de 9 MB fakat başka bir odaya geçinde internet çok yavaşlıyor. Bunun bir çözümü var mı?
10Efe Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 578 Çözümler 1 Yer Oldham Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #2 mamii58 dedi: İnternetin hızı normalde saniye de 9 MB fakat başka bir odaya geçinde internet çok yavaşlıyor. Bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Router alabilirsin.
mamii58 dedi: İnternetin hızı normalde saniye de 9 MB fakat başka bir odaya geçinde internet çok yavaşlıyor. Bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Router alabilirsin.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.347 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #3 mamii58 dedi: İnternetin hızı normalde saniye de 9 MB fakat başka bir odaya geçinde internet çok yavaşlıyor. Bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Menzil genişletici işinizi görebilir
mamii58 dedi: İnternetin hızı normalde saniye de 9 MB fakat başka bir odaya geçinde internet çok yavaşlıyor. Bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Menzil genişletici işinizi görebilir
mamii58 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #4 10Efe dedi: Router alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Başka bir çözümü yok mu şuan oyun indirmeyi bırak youtubeye zor giriyorum
10Efe dedi: Router alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Başka bir çözümü yok mu şuan oyun indirmeyi bırak youtubeye zor giriyorum
10Efe Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 578 Çözümler 1 Yer Oldham Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #5 mamii58 dedi: Başka bir çözümü yok mu şuan oyun indirmeyi bırak youtubeye zor giriyorum Genişletmek için tıkla... Yani modemi daha yakına alabilir veya laptop ise modemin olduğu yere götürebilirsin.
mamii58 dedi: Başka bir çözümü yok mu şuan oyun indirmeyi bırak youtubeye zor giriyorum Genişletmek için tıkla... Yani modemi daha yakına alabilir veya laptop ise modemin olduğu yere götürebilirsin.