Ben hep İngiltere'de yaşamak istemişimdir ama oraya geçip yerleşmek için ne gerekiyor bilmiyorum. İnternet sitelerindede saçma sapan şeyler yazıyor. Belki sizin bir bilginiz vardır.
2022 yılı için İngiltere oturum izni almak isteyen kişiler izlemesi gereken yol ve gerekli evrakları bu sayfadan öğrenebilirler. Tel: +90 212 970 05 02
www.vizemerkezi.com
Burayı okuyun, ek olarak kendi sitelerinde yazanlar doğru. Okuyup anlamıyorsanız sorun sizde demektir, saçma bulmanız daha da saçmalık. Zira kendi sitelerine neden saçma şeyler yazsınlar? Akıl var mantık var, sonuçta istedikleri şeyler bunlar.
Ben hep İngiltere'de yaşamak istemişimdir ama oraya geçip yerleşmek için ne gerekiyor bilmiyorum. İnternet sitelerindede saçma sapan şeyler yazıyor. Belki sizin bir bilginiz vardır.
Ev satın alacaksın veya yüklü miktar para yatıracaksın. Vatandaş olursun böylece. Malta'da yaşa mesela. Ada gibi veya İskoçya veya Alaska gibi. İngiltere kalabalık, yaşanmaz orada.
Vize masraflari, Dil yeterliligi ve sertifikasi gibi gibi.
Lisans Okumak icin gitmek istiyorsan Almanya daha iyi tercih (ucret olarak), benim de hedefim o yonde.
Almanca konusunda B2/C1 Goethe alip
10K Euro'cuk Bloke hesap actirip (1 yillik masraflarini gidebilecegini kanitlaman amaciyla)
OSYM Sonuc belgesi ve Okuldan kabul aldigina dair gerekenler.
Ve Sans.
TU Munich ve TU Berlin iyi okullar gibi (Hem TU9'da).