Y YedekOyuncu Femtopat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 43 11 Eylül 2024 #1 Steam'de başka biri benim adıma API key oluşturabilir mi? Böyle bir şey mümkün mü? Yoksa ben oluşturmadan başka kimse yapamaz mı?
Steam'de başka biri benim adıma API key oluşturabilir mi? Böyle bir şey mümkün mü? Yoksa ben oluşturmadan başka kimse yapamaz mı?
Aron feller 1 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 327 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıkıcı hayat 12 Eylül 2024 #2 YedekOyuncu dedi: Steam'de başka biri benim adıma API key oluşturabilir mi? Böyle bir şey mümkün mü? Yoksa ben oluşturmadan başka kimse yapamaz mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir uygulamada hesabın 1'incil sahibi olmadığın sürece API ile alakalı hiçbir şey yapamazsın anlayacağın şifreni vermek veya API key kendin çekmek dışında çaren yok. Artı 0 Eksi
YedekOyuncu dedi: Steam'de başka biri benim adıma API key oluşturabilir mi? Böyle bir şey mümkün mü? Yoksa ben oluşturmadan başka kimse yapamaz mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir uygulamada hesabın 1'incil sahibi olmadığın sürece API ile alakalı hiçbir şey yapamazsın anlayacağın şifreni vermek veya API key kendin çekmek dışında çaren yok.