Başka birinin adına hesap açmak suç mu?

FIRAT59

Picopat
Daha fazla  
Yarım saat önce Facebook'a girdim öne çıkan kişilerde kardeşimin adı vardı hesap yeni açılmıştı. Fotoğraf yoktu kardeşimin adına açılmış olduğuna eminim. İsim soy isim aynı kardeşimin ismi de çok kullanılan isim değil. Şikayet edebilir miyim ya da hesabı kapatma şansım var mı?

Yarım saat önce Facebook'a girdim öne çıkan kişilerde kardeşimin adı vardı hesap yeni açılmıştı. Fotoğraf yoktu kardeşimin adına açılmış olduğuna eminim. İsim soy isim aynı kardeşimin ismi de çok kullanılan isim değil. Şikayet edebilir miyim ya da hesabı kapatma şansım var mı?

Nasıl yani? Aynı isim ve soyisime sahip olduğu için adamın hesabını nasıl kapatacaksın?

İsim ile çok bir şey olmaz fotoğraf olursa şikayet edebilirsin ama 1 isimden kaynaklı şikayet edebiliceğini sanmam aynı isime sahip 1 kişi bile olsa vardır belki de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı