W WorteXX Centipat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 47 19 Mayıs 2023 #1 Bilgisayarımı çıft monıtor yapmaya calısıyorum ama boyle bır hata veriyor. nasıl cozebılırim
lAlpsl Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 1.215 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #2 Laptop mu, masaüstü mü? Bağlantıyı nereden ve hangi kabloyla yaptınız..?
W WorteXX Centipat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 47 19 Mayıs 2023 #3 lAlpsl dedi: Laptop mu, masaüstü mü? Bağlantıyı nereden ve hangi kabloyla yaptınız..? Genişletmek için tıkla... masaüstü ilk eknranım hdmı ile 2. ekranda dvi dan vga cevirici ile
lAlpsl dedi: Laptop mu, masaüstü mü? Bağlantıyı nereden ve hangi kabloyla yaptınız..? Genişletmek için tıkla... masaüstü ilk eknranım hdmı ile 2. ekranda dvi dan vga cevirici ile
lAlpsl Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 1.215 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #4 WorteXX dedi: masaüstü ilk eknranım hdmı ile 2. ekranda dvi dan vga cevirici ile Genişletmek için tıkla... Aynı kabloyla ilk ekranınızı takma şansınız var mı veya ilk ekranı taktığınız kabloyla 2. ekranınızı ?
WorteXX dedi: masaüstü ilk eknranım hdmı ile 2. ekranda dvi dan vga cevirici ile Genişletmek için tıkla... Aynı kabloyla ilk ekranınızı takma şansınız var mı veya ilk ekranı taktığınız kabloyla 2. ekranınızı ?
W WorteXX Centipat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 47 19 Mayıs 2023 #5 lAlpsl dedi: Aynı kabloyla ilk ekranınızı takma şansınız var mı veya ilk ekranı taktığınız kabloyla 2. ekranınızı ? Genişletmek için tıkla... yaptım ekranı verıyor ama 2 sını bırden takınca cable not connected diyor
lAlpsl dedi: Aynı kabloyla ilk ekranınızı takma şansınız var mı veya ilk ekranı taktığınız kabloyla 2. ekranınızı ? Genişletmek için tıkla... yaptım ekranı verıyor ama 2 sını bırden takınca cable not connected diyor
lAlpsl Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 1.215 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #6 WorteXX dedi: Yaptım ekranı verıyor ama ikisini bırden takınca cable not connected diyor Genişletmek için tıkla... DVI VGA çevirici olan kabloyla ilk monitörü taktığınızda çalışıyor mu?
WorteXX dedi: Yaptım ekranı verıyor ama ikisini bırden takınca cable not connected diyor Genişletmek için tıkla... DVI VGA çevirici olan kabloyla ilk monitörü taktığınızda çalışıyor mu?
W WorteXX Centipat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 47 19 Mayıs 2023 #7 bi deneyeyım lAlpsl dedi: DVI VGA çevirici olan kabloyla ilk monitörü taktığınızda çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... denedım calısmıyor Son düzenleme: 19 Mayıs 2023
bi deneyeyım lAlpsl dedi: DVI VGA çevirici olan kabloyla ilk monitörü taktığınızda çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... denedım calısmıyor
lAlpsl Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 1.215 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #8 WorteXX dedi: bi deneyeyım denedım calısmıyor Genişletmek için tıkla... Diğer kabloyla 2. monitörünüz çalışıyordu ama değil mi? Öyleyse kablonuzda veya dönüştürücünüzde sorun var muhtemelen.
WorteXX dedi: bi deneyeyım denedım calısmıyor Genişletmek için tıkla... Diğer kabloyla 2. monitörünüz çalışıyordu ama değil mi? Öyleyse kablonuzda veya dönüştürücünüzde sorun var muhtemelen.
W WorteXX Centipat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 47 21 Mayıs 2023 #9 lAlpsl dedi: Diğer kabloyla 2. monitörünüz çalışıyordu ama değil mi? Öyleyse kablonuzda veya dönüştürücünüzde sorun var muhtemelen. Genişletmek için tıkla... evet hdmı la calısıyo dvi la calısmıyo displayport ile denıyecegım bide
lAlpsl dedi: Diğer kabloyla 2. monitörünüz çalışıyordu ama değil mi? Öyleyse kablonuzda veya dönüştürücünüzde sorun var muhtemelen. Genişletmek için tıkla... evet hdmı la calısıyo dvi la calısmıyo displayport ile denıyecegım bide