Başka ilden anakart alırken nelere dikkat edilmeli?

PrPredatorr

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Konya
Selam iyi akşamlar. FX bir sistem topluyordum bir anakart bakayım dedim Konya'da oturuyorum normalde sürekli kendi ilimden alışveriş yaparım ama yanlışlıkla İstanbul seçilmiş konumda. AM3+ GA990 fxa UD3 rev 4.0 bir anakart görmemle ona vurulmam bir oldu, adam da çok uygun fiyat vermişti 250 TL gibi bir fiyat ama güvenemiyorum. Sizce nasıl alayım? Aklımda adama kargoya verirken video çekmesi karşılığında önce 250 TL'yi sonra evime gelir gelmezde 500 TL fazladan vermek gibi bir fikir var. Değer mi? Değer çok istiyorum FX bir sistem toplamak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünün çalıştığını bile bilmiyorsunuz sanırım. Gidip, test etmeden hiçbir ürünü almayın. Önceden "ASLA" para göndermeyin.
Param Güvende hizmeti ile almanızı tavsiye ederim.

Ürünün çalıştığını bile bilmiyorsunuz sanırım. Gidip, test etmeden hiçbir ürünü almayın. Önceden "asla" para göndermeyin.
Param Güvende hizmeti ile almanızı tavsiye ederim.

Onun ne olduğunu bilmiyorum ama aklıma dolap uygulaması geldi oradan alışveriş yapabiliriz güvenli diye biliyorum.

Selam iyi akşamlar. FX bir sistem topluyordum bir anakart bakayım dedim Konya'da oturuyorum normalde sürekli kendi ilimden alışveriş yaparım ama yanlışlıkla İstanbul seçilmiş konumda. AM3+ GA990 fxa UD3 rev 4.0 bir anakart görmemle ona vurulmam bir oldu, adam da çok uygun fiyat vermişti 250 TL gibi bir fiyat ama güvenemiyorum. Sizce nasıl alayım? Aklımda adama kargoya verirken video çekmesi karşılığında önce 250 TL'yi sonra evime gelir gelmezde 500 TL fazladan vermek gibi bir fikir var. Değer mi? Değer çok istiyorum FX bir sistem toplamak.
Alacağınız anakart dışında şu anda sıfırdan bir FX sistem toplamak saçma olur. A320 anakart ve r5 2600 veya 1600af sistemi 1750 civarı alabilirsiniz. Performansı yanından bile geçmeyecek FX sistemi ne kadara almayı düşünüyorsunuz?

Alacağınız anakart dışında şu anda sıfırdan bir FX sistem toplamak saçma olur. A320 anakart ve R5 2600 veya 1600 AF sistemi 1750 civarı alabilirsiniz. Performansı yanından bile geçmeyecek FX sistemi ne kadara almayı düşünüyorsunuz?

Hocam bir B450 anakart şu an en az 1000TL +600TL Ryzen 3 1200 + DDR4 8 GB bir RAM 500TL ysni toplam 2100 TL ama şu anda elimde DDR3 RAM var ki olmasa bile DDR 8 GB RAM 300TL FX8350 400TL bu anakart 250 TL ki bunu alamıyorum artık adam ben sana satmam başka ile dedi ben al çevir dedim Konya'da bir yerden 400TL anakart alacağım. Toplam 1050 TL yarısı ama performans yarısı değil neredeyse aynı R3 1200 110FPS FX8350 90 FPS alıyor tabii AM4 daha güncellenebilir bir seribu sistemi kardeşime toplayacğaım benim PC'den LoL oynamasından bıktım usandım.

Alacağınız anakart dışında şu anda sıfırdan bir FX sistem toplamak saçma olur. A320 anakart ve R5 2600 veya 1600 AF sistemi 1750 civarı alabilirsiniz. Performansı yanından bile geçmeyecek FX sistemi ne kadara almayı düşünüyorsunuz?

Alacğaım anakart hariç diğer kartlar mantıksız derken bu anakart mantıklı mı yani. Hatta size şöyle söyleyeyim ben zamanında Ryzen falan çıkmadan 2016 da gormula IV ile 9590'ı ocli kullanıyordum ve o şekilde Ryzen 5 2600'e yaklaşıp R5 1400'ü geçiyordu. Hafife almayalım yani ne Xeon'lar var şu an en iyi PC işlemcilerini tokatlıyor kabul biraz fazla güc tüketir ısınır çakar mavi ekran verir falan ama FX candır. Ama bir sorum daha var yine de kardeşim yanımda haftalık 250TL alıyor harçlık oalrak tabii ki okuldan gleiyor yardım ediyor bu bilgisayarı ben hediye edeceğim ama bir daha bilgisayar alacak olursa kendisi alacak Ryzen mı toplasam bir işlemci alır takr kurtulur ama diğer türlü anakart RAM her şeyi değiştirecek.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı