Ahmet54 Kilopat Katılım 7 Temmuz 2013 Mesajlar 1.805 Çözümler 6 Yer Sakarya 20 Eylül 2020 #21 Rtguela dedi: Ben bu işlerden pek anlamıyorum da elektrikçi çağırsam telefon hattına kablo çekip yapar mı bu işi? Genişletmek için tıkla... Aslında kendin de yapabilirsin. Elektrikçiye durumu anlatırsın odama CAT6 kablo çekmek istiyorum dersen yaparlar.
Rtguela dedi: Ben bu işlerden pek anlamıyorum da elektrikçi çağırsam telefon hattına kablo çekip yapar mı bu işi? Genişletmek için tıkla... Aslında kendin de yapabilirsin. Elektrikçiye durumu anlatırsın odama CAT6 kablo çekmek istiyorum dersen yaparlar.
Rtguela Kilopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 207 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2020 #22 Ahmet54 dedi: Aslında kendin de yapabilirsin. Elektrikçiye durumu anlatırsın odama CAT6 kablo çekmek istiyorum dersen yaparlar. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Ahmet54 dedi: Aslında kendin de yapabilirsin. Elektrikçiye durumu anlatırsın odama CAT6 kablo çekmek istiyorum dersen yaparlar. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.