Başka odaya Ethernet nasıl çekilir?

Daha fazla  
Modem salonda benim odama uzak kalıyor. Odamda uydu kabloları var ama buat yok.
Benim sorum şudur bu uydu kablolarından Ethernet çekilir mi yoksa bu uydu kablolarının ucuna Ethernet kablosunu bağlasam diğer uçtan çeksem yani uydu kablosunu Ethernet kablosuyla değiştirsem olur mu?
Not: Powerline adaptör kullanmak istemiyorum.

Ben eski evimde alt kattan üst kata ethernet çekmiştim. Şöyle ki doğalgaz borularının arkasına saklayabilirsiniz. Sıra sıra kablo çivileri çakarak takın sarkma yapmaz en sonunda fazlalık kalırsa odada plastik kelepçe ile sarıp pc kenarına bırakın.

Ev kendinize ait ise, duvarın köşesinden matkapla delerek yolu kisaltabilirsiniz. Yani ben odadan odaya çekerken kapıdan dolandırmak yerine köşeden delerek diğer odaya vermiştim kabloyu.

Ev kendinize ait ise, duvarın köşesinden matkapla delerek yolu kisaltabilirsiniz. Yani ben odadan odaya çekerken kapıdan dolandırmak yerine köşeden delerek diğer odaya vermiştim kabloyu.
Bu fikri tavsiye etmem çünkü odanızın şekli sabitleniyor değiştiremiyorsunuz. Yada ev içinde oda değiştiremiyorsunuz. Ama tabi ben odayı değişmem derseniz size kalmış

Ev kiralık ama süpürgeliklerin arkasını delip oradan geçirmeyi düşünüyorum, üzerinden bakılınca zaten görünmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…