Merhaba. Ben son faturamı da ödeyip başka bir operatöre geçmeyi düşünüyorum. Transfer ile hiç beklemeden internet geliyor mu? Kurulum falan olmadan.
MillenicomFixNet - Fiber Internet transfer butonuna basarak bilgileri yazıp 48 saat içinde kesinti yaşamadan geçiş gerçekleşiyor genelde. Mevcut firman onay sağlarsa gün içi aktif olma durumu mevcut. FixNet'in avantajı geçişlerde. e-Devlet güvencesi ve hızlılığı ile yasal geçiş imkanını sunması ile alakalıdır. Farklı operatorler genelde WhatsApp gibi güven problemi yaşatabilecek platfromlar ile sanırım geçiş sağlıyor. Mevcut altyapınız ve firmanız kim? Göknet altyapı sorgulama yapar mısınız?
Millenicom.
4 kez geçiş yapmış birisi olarak evraklar eğer kargoyla gidecekse ulaştıktan sonra, dijitalden ise başvurunun ardından yaklaşık 2 gün içinde geçiş oluyor.
3 gün kaldı son ödeme tarihine geçmem lazım mı senceTürk Telekom altyapısı ve Millenicom abonesi olup X firma geçekseniz geçeceğiniz firmadada aynı altyapı ve port üzerinden geçiş sağlayın. Millenicom 260TL oldu faturam bende FixNet geçeceğim.
Bizim Ark FixNet abonesi evrak işe uğraşmamış arayarak başvurmuş e devleten onaylamış sanırım bu kadar dedi başka hatırlamıyorum halla sistem doğru anladığım gibi ise cok iyi.
3 gün kaldı son ödeme tarihine geçmem lazım mı sence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.