Emre12345 Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 787 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #1 Başka operatörden TurkNet'e geçiş yapacağım. Lakin ilk aşamada hesap oluşturmam gerekiyor galiba. Abone ol kısmından mı bunu yapmamız gerekir? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2024
Başka operatörden TurkNet'e geçiş yapacağım. Lakin ilk aşamada hesap oluşturmam gerekiyor galiba. Abone ol kısmından mı bunu yapmamız gerekir?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.333 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #2 Emre12345 dedi: Başka operatörden TurkNet'e geçiş yapacağım. Lakin ilk aşamada hesap oluşturmam gerekiyor galiba. Abone ol kısmından mı bunu yapmamız gerekir? Genişletmek için tıkla... Geçiş yaptın mı hocam.
Emre12345 dedi: Başka operatörden TurkNet'e geçiş yapacağım. Lakin ilk aşamada hesap oluşturmam gerekiyor galiba. Abone ol kısmından mı bunu yapmamız gerekir? Genişletmek için tıkla... Geçiş yaptın mı hocam.
Emre12345 Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 787 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #3 Einstein dedi: Geçiş yaptın mı hocam. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde hallettim. Hallettikten sonra yazayım dedim. Vodafone 100 mbps fiber geçtim. Kurulama gelecekler. Taahüt olmadığı için direkt geçiş yapabildik. Kurulumdan fiberi deniyeceğiz bakalım.
Einstein dedi: Geçiş yaptın mı hocam. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde hallettim. Hallettikten sonra yazayım dedim. Vodafone 100 mbps fiber geçtim. Kurulama gelecekler. Taahüt olmadığı için direkt geçiş yapabildik. Kurulumdan fiberi deniyeceğiz bakalım.