Başka PC'den sökülen disk sistemimde çalışır mı?

BIOS gerekmeden derken? Format atmadan çalışır ancak stabil olmaz. Çünkü format atırlırken diskin takılı olduğu bileşenler farklıydı büyük ihtimalle. Tabii chipset driveri ve buna benzer driverler de ona göre kurulmuştur. Sizin taktınığız sistemdeki bileşenler farklı olduğundan sıkıntı çıkartabilir. En iyisi temiz bir formattır.

BIOS gerekmeden derken? Format atmadan çalışır ancak stabil olmaz. Çünkü format atırlırken diskin takılı olduğu bileşenler farklıydı büyük ihtimalle. Tabii chipset driveri ve buna benzer driverler de ona göre kurulmuştur. Sizin taktınığız sistemdeki bileşenler farklı olduğundan sıkıntı çıkartabilir. En iyisi temiz bir formattır.
Peki herhangi bir dosyayı almamıza olanak tanır mı? Tıpkı güvenli başlatmadaki masaüstü gibi çözünürlük düşük olsa bile?

Sağolun verdiğiniz bilgiler için bende dosya kopyalama adına takacaktım zaten format atmadan bi kaç dosya kurtarma iyi olacak bana biostan ayarlama yapmam gerektiğini falan söylediler onun için demiştim ben biosu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı