5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 29 Ağustos 2023 #1 Online yapabilir miyim? Zonguldak Üniversitesi. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2023
V velatbzkk Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #11 Teddy Magnus dedi: Ne yaptın kanka ben Sakarya'dan kaydımı silmek için mail gönderdim kaydın silindi dedi ama e-Devlet'e düşmedi hala. Genişletmek için tıkla... Hocam sakarya üniden kayıt sildirme online oluyor mu? Artı 0 Eksi
Teddy Magnus dedi: Ne yaptın kanka ben Sakarya'dan kaydımı silmek için mail gönderdim kaydın silindi dedi ama e-Devlet'e düşmedi hala. Genişletmek için tıkla... Hocam sakarya üniden kayıt sildirme online oluyor mu?
Teddy Magnus Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 Yer İstanbul 28 Ağustos 2025 #12 velatbzkk dedi: Hocam Sakarya üniversiteden kayıt sildirme Online oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet ben mail attım hallettiler. Artı 0 Eksi
velatbzkk dedi: Hocam Sakarya üniversiteden kayıt sildirme Online oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet ben mail attım hallettiler.
V velatbzkk Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #13 Teddy Magnus dedi: Evet ben mail attım hallettiler. Genişletmek için tıkla... hangi mail adresi acaba hatirliyor musunuz? Artı 0 Eksi
Teddy Magnus dedi: Evet ben mail attım hallettiler. Genişletmek için tıkla... hangi mail adresi acaba hatirliyor musunuz?
Teddy Magnus Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 Yer İstanbul 28 Ağustos 2025 #14 velatbzkk dedi: Hangi mail adresi acaba hatirliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Kanka öğrenci işlerine at önce sonra olmadı onlar seni yönlendirir benim mail adresim silindiği için göremiyorum. Artı 0 Eksi
velatbzkk dedi: Hangi mail adresi acaba hatirliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Kanka öğrenci işlerine at önce sonra olmadı onlar seni yönlendirir benim mail adresim silindiği için göremiyorum.
V velatbzkk Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #15 Teddy Magnus dedi: Kanka öğrenci işlerine at önce sonra olmadı onlar seni yönlendirir benim mail adresim silindiği için göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olasın Artı 0 Eksi
Teddy Magnus dedi: Kanka öğrenci işlerine at önce sonra olmadı onlar seni yönlendirir benim mail adresim silindiği için göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olasın