Maestr00 Femtopat Katılım 23 Ağustos 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #1 Selamlar ben Maes, Malatya'dayım ve Letgo platformu üzerinden Antalya'dan satıcıya testlerini yaptırdıktan sonra bir bilgisayar almak istiyorum. Havale ile almak güven vermiyor, Param Güvende ile almak güvenli olabilir mi? Alternatif yollara açığım.
Selamlar ben Maes, Malatya'dayım ve Letgo platformu üzerinden Antalya'dan satıcıya testlerini yaptırdıktan sonra bir bilgisayar almak istiyorum. Havale ile almak güven vermiyor, Param Güvende ile almak güvenli olabilir mi? Alternatif yollara açığım.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.315 Çözümler 104 23 Ağustos 2025 #2 Havale ile alma zaten, letgodan güvenli alabilirsiniz orada da cüzdanım güvende var satıcıdan da komisyon kesmiyor.
Havale ile alma zaten, letgodan güvenli alabilirsiniz orada da cüzdanım güvende var satıcıdan da komisyon kesmiyor.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.249 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2025 #3 Param Güvende senin için güvenli, satıcı için değil. Ayrıca komisyon alıyor diye de biliyorum. Karşı taraf kabul ederse, komisyonda anlaşırsanız alınır. Eş dost falan varsa onlar alsın, kargolasın.
Param Güvende senin için güvenli, satıcı için değil. Ayrıca komisyon alıyor diye de biliyorum. Karşı taraf kabul ederse, komisyonda anlaşırsanız alınır. Eş dost falan varsa onlar alsın, kargolasın.