Çözüldü Başka şehre taşındıktan sonra AÖL'e geçiş nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arlyn

Yoctopat
Başka şehre taşındım bu şehirde okul kaydım yok, meslek lisesinde kaydım bulunuyor bu şehirde düz bir liseye kayıt yaptırıp AÖL için tasdiknameyi oradan mı almam gerekiyor yoksa başka bir yöntemi var mı?

@333365

Çözüm
Tasdikname alınması zorunlu değil; sadece olası sorunlara karşı alınmasını tavsiye ediyordum. Eğer farklı şehirdeyseniz tasdikname almadan kaydınızı yaptırabilirsiniz.
Tasdikname alınması zorunlu değil; sadece olası sorunlara karşı alınmasını tavsiye ediyordum. Eğer farklı şehirdeyseniz tasdikname almadan kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Çözüm

@333365 Halk eğitime gerekli belgelerle gitmemiz yeterli olacak o zaman zamanınızı ayrdığınız için teşekkürler.

Evet. Rica ederim, şimdiden hayırlı olsun. Banka hesabına istenen ücreti yatırmayı unutmayın. Halk eğitim merkezini ararsanız gerekli bilgileri edinebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…