honktonkman Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 160 Çözümler 1 25 Ağustos 2025 #1 Benim halihazırda kayıtım var. Ve bu sene yeni üniversiteye yerleştim. Direkt bugün ya da yarın kayıt sildirmeye gitmeli miyim? Kayıt sildirme işi ne kadar sürüyor? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2025
Benim halihazırda kayıtım var. Ve bu sene yeni üniversiteye yerleştim. Direkt bugün ya da yarın kayıt sildirmeye gitmeli miyim? Kayıt sildirme işi ne kadar sürüyor?
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.701 Makaleler 13 Çözümler 20 25 Ağustos 2025 #2 Bir gün sürüyor. Kesinlikle en erken zamanda silinmeli. Geciktirmişsiniz. Sorun yok ama bu kadar geciktirilmemeli. Artı 0 Eksi
Bir gün sürüyor. Kesinlikle en erken zamanda silinmeli. Geciktirmişsiniz. Sorun yok ama bu kadar geciktirilmemeli.
KS KS honktonkman Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 160 Çözümler 1 25 Ağustos 2025 #3 Salih METİN dedi: Bir gün sürüyor. Kesinlikle en erken zamanda silinmeli. Geciktirmişsiniz. Sorun yok ama bu kadar geciktirilmemeli. Genişletmek için tıkla... Yarın gidersem sıkıntı olur mu? Üniversite biraz uzak 17’ye kadar yetişemeyebilirim. Artı 0 Eksi
Salih METİN dedi: Bir gün sürüyor. Kesinlikle en erken zamanda silinmeli. Geciktirmişsiniz. Sorun yok ama bu kadar geciktirilmemeli. Genişletmek için tıkla... Yarın gidersem sıkıntı olur mu? Üniversite biraz uzak 17’ye kadar yetişemeyebilirim.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.701 Makaleler 13 Çözümler 20 25 Ağustos 2025 #4 honktonkman dedi: Yarın gidersem sıkıntı olur mu? Üniversite biraz uzak 17’ye kadar yetişemeyebilirim. Genişletmek için tıkla... Olmaz da hocam. Biraz erken davranmak gerek. E-posta yoluyla bir sorun, halledilebiiliyordur belki. Artı 0 Eksi
honktonkman dedi: Yarın gidersem sıkıntı olur mu? Üniversite biraz uzak 17’ye kadar yetişemeyebilirim. Genişletmek için tıkla... Olmaz da hocam. Biraz erken davranmak gerek. E-posta yoluyla bir sorun, halledilebiiliyordur belki.