S Swordyyx Hectopat Satranç Şampiyonu Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 577 Çözümler 3 Yer İstanbul 16 Mart 2023 #1 Merhaba. Mobilde ekran kaydediciler gibi başka uygulamalar üzerinde kısayolu olan ve tıklayınca açılan bir hesap makinesi var mı?
Merhaba. Mobilde ekran kaydediciler gibi başka uygulamalar üzerinde kısayolu olan ve tıklayınca açılan bir hesap makinesi var mı?
Egehanss Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 611 Çözümler 5 16 Mart 2023 #2 Swordyyx dedi: Merhaba. Mobilde ekran kaydediciler gibi başka uygulamalar üzerinde kısayolu olan ve tıklayınca açılan bir hesap makinesi var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer cihazın Samsung ise hesap makinesinin üstüne basıp ekranda sabitleme deneyebilirsin. Bir kaç farklı marka için de var ama bilmiyorum. Floating Calculator - Apps on Google Play A simple lightweight floating calculator. play.google.com Buldum.
Swordyyx dedi: Merhaba. Mobilde ekran kaydediciler gibi başka uygulamalar üzerinde kısayolu olan ve tıklayınca açılan bir hesap makinesi var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer cihazın Samsung ise hesap makinesinin üstüne basıp ekranda sabitleme deneyebilirsin. Bir kaç farklı marka için de var ama bilmiyorum. Floating Calculator - Apps on Google Play A simple lightweight floating calculator. play.google.com Buldum.