Başka yerden alınan parçaları Vatan toplar mı?

TheValianT

Centipat
Örneğin PC'min parçalarını Hepsiburada'dan aldım ve Vatan Bilgisayar'daki çalışanlara birleştirmek istiyorum?
Böyle bir şey mümkün müdür?
Mümkünse kaç para alırlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Örneğin PC'min parçalarını Hepsiburada'dan aldım ve Vatan Bilgisayar'daki çalışanlara birleştirmek istiyorum?

Ücretli veya ücretsiz bu işlemi yapmazlar. Normal bilgisayarcılara ücret karşılığında yaptırabilirsiniz.

Büyük parçalardan birini Vatan'dan alırsanız toplarlar bence, ama bu şubeden şubeye değişen bir durum gibi geliyor bana. Ve bence de kendiniz de toplayabilirsiniz. İlk deneyiminiz biraz uzun sürüyor ama topladıkça hızlanıyorsunuz. Ve zorluğu da yok Technopat'ın rehberlerini izleyerek halledebilirsiniz.

Bilgisayarcılara ufak bir ücret karşılığında yaptırabilirsiniz ya da YouTube'da videoları var kendiniz yapabilirsiniz ama Vatan'ın yapacağını sanmıyorum özelliklede ücretsiz.

Kardeşim vatan daha kendi sattığı parçayı montaj etmiyor. Sıvı soğutma almıştım takamamıştm. Kasayla birlikte götürdüm. yapacakları işlem 10 dk yı geçmez. Takmadılar. 2 tane şubeye götürmüştüm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı