Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.715 Makaleler 7 Çözümler 93 30 Ekim 2020 #1 Merhaba. Bugünlerde birkaç kişi çok saçma sapan mesajlar atmaya başladı. Ben yabancı numaraların mesaj atmasını engellemek istiyorum. Böyle bir şeyi nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2020
Merhaba. Bugünlerde birkaç kişi çok saçma sapan mesajlar atmaya başladı. Ben yabancı numaraların mesaj atmasını engellemek istiyorum. Böyle bir şeyi nasıl yapabilirim?
Eraph Decapat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 449 Çözümler 1 Yer Tekirdağ/Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #2 WhatsApp üzerinde toplu olarak bilinmeyen numara engellenmiyor. Size mesaj atan numaraları siz engelliyorsunuz. Normal mesajlarda bilmiyorum.
WhatsApp üzerinde toplu olarak bilinmeyen numara engellenmiyor. Size mesaj atan numaraları siz engelliyorsunuz. Normal mesajlarda bilmiyorum.
Liri Browser Femtopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 7 30 Ekim 2020 #3 Engelle numarayı, beni de kullanmayı unutma!
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 30 Ekim 2020 #4 Telefonda kara liste (blacklist) kısmına o kişinin numarasını ekleyebilirsiniz.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.715 Makaleler 7 Çözümler 93 30 Ekim 2020 #5 Eraph dedi: WhatsApp üzerinden mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Normal mesajlar. Liri Browser dedi: Engelle numarayı, beni de kullanmayı unutma! Genişletmek için tıkla... Sizi derken hocam? Enes3078 dedi: Telefonda kara liste (blacklist) kısmına o kişinin numarasını ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam, bütün numaraları bir bir mi?
Eraph dedi: WhatsApp üzerinden mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Normal mesajlar. Liri Browser dedi: Engelle numarayı, beni de kullanmayı unutma! Genişletmek için tıkla... Sizi derken hocam? Enes3078 dedi: Telefonda kara liste (blacklist) kısmına o kişinin numarasını ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam, bütün numaraları bir bir mi?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 30 Ekim 2020 #6 Evet. Tek tek o numaraları yazacaksınız. En çok kaç tane vardır ki zaten? Tahmin ettiğinizden çok daha basit emin olun.
Evet. Tek tek o numaraları yazacaksınız. En çok kaç tane vardır ki zaten? Tahmin ettiğinizden çok daha basit emin olun.