4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 27 Şubat 2022 #1 İyi günler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu tarzda, komik yorumları okuma konseptinde bir YouTube kanalı açmak istiyorum. Bunlar sıkıntı çıkarır mı? Yorum sahipleri falan dava açabilirler mi?
İyi günler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu tarzda, komik yorumları okuma konseptinde bir YouTube kanalı açmak istiyorum. Bunlar sıkıntı çıkarır mı? Yorum sahipleri falan dava açabilirler mi?
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 27 Şubat 2022 #2 Bundan bir şey olacağını zannetmiyorum sadece yazılanı okuyorsunuz. Yapabilirsiniz. Soyisimlerini sansürlemenizde fayda var.
Bundan bir şey olacağını zannetmiyorum sadece yazılanı okuyorsunuz. Yapabilirsiniz. Soyisimlerini sansürlemenizde fayda var.