Başkası LoL hesabıma girmiş

Ali kerimov

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba bugün akşam saatlerinde hesabıma girdim arkadaşlık listem silinmiş (1 tane tanımadığım birisi var) mavi özüm, kostüm kristallerim, şampiyojn kristallerim gitmiş, ve ismim değişmişdi. Bunları anlayabilirim ama sana özel mağazadan aldığım kostüm yoktu ve mağazaya baktığımda kostüm sanki satın alınmamış gibiydi. İade yapılabiliyor mu? Son baktığımda 55 RP vardı şimdi ise 1000 RP var. Ama sanırım birkaç kostümüm eksik olabilir bunun gibi. Riot'a yazdım hala dönmediler. Sana özel mağaza olayını açıklaya bilecek olan var mı? Şimdiden teşekkürler. Bir de hesap aktivitelere (satın alım gibi) nasıl bakarım?

Client'e girince RP yüklediğin yerden satın alma geçmişine bakabilirsin. Hesaba 2 adımlı doğrulama ekle. Virüs yemiş olabilirsin. Cihazlarına tarama yap. Şifreyi değiştirmeyi unutma.

Client'e girince RP yüklediğin yerden satın alma geçmişine bakabilirsin. Hesaba 2 adımlı doğrulama ekle. Virüs yemiş olabilirsin. Cihazlarına tarama yap. Şifreyi değiştirmeyi unutma.

Bütün gevenlik önlemlerini aldım. Ama geçmişi bulamadım.

Dosya Ekleri

• 1684181031752.png
    509,9 KB · Görüntüleme: 47
@Ali kerimov O sekmeyi kapatıp sağ üstte kalan ayarlar gibi bir simge olacak ona tıklayın. Solda 3 seçenek olacak. Ortadakinde satın alma geçmişi yazar. Oradan inceleyin.

Buldum teşekkürler.

@Ali kerimov o sekmeyi kapatıp sağ üstte kalan ayarlar gibi bir simge olacak ona tıklayın. Solda 3 seçenek olacak. Ortadakinde satın alma geçmişi yazar. Oradan inceleyin.

Buldum hocam adam kostümü iade etmiş. Etkinlik paraları ile ifade ve TFT tumurtası almış.

Buldum teşekkürler.

Buldum hocam adam kostümü iade etmiş. Etkinlik paraları ile ifade ve TFT tumurtası almış.
İade edebiliyorsanız edin veya Riot Games'in dönmesini bekleyin. Ben Riot Games'in dönmesini beklemeniz taraftarıyım.

İade edebiliyorsanız edin veya Riot Games'in dönmesini bekleyin. Ben Riot Games'in dönmesini beklemeniz taraftarıyım.

Pek umudum olmasa da bekliyorum. Hesapda sadece mavi öz ve kristallere zarar vere bilmiş. Yani neden yapar ki insan böyle bir şeyi hiçbir kazancı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…