arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #11 Benim anlamadığım, Talha diye birini tanıyor musunuz, tanımıyor musunuz? Heh, işin şakası ama evet net dolandırıcılık.
Benim anlamadığım, Talha diye birini tanıyor musunuz, tanımıyor musunuz? Heh, işin şakası ama evet net dolandırıcılık.
W WeirdBoy06 Kilopat Katılım 4 Nisan 2019 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #12 arandur dedi: Benim anlamadığım, talha diye birini tanıyor musunuz, tanımıyor musunuz? Heh, işin şakası ama evet net dolandırıcılık. Genişletmek için tıkla... Yok gerçekten tanımıyorum Bu arada engelledim.
arandur dedi: Benim anlamadığım, talha diye birini tanıyor musunuz, tanımıyor musunuz? Heh, işin şakası ama evet net dolandırıcılık. Genişletmek için tıkla... Yok gerçekten tanımıyorum Bu arada engelledim.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #13 WeirdBoy06 dedi: Yok gerçekten tanımıyorum Bu arada engelledim. Genişletmek için tıkla... Eğer ki illa arkanı sağlama almak istiyorsan Trendyol'dan müşteri desteklerine bağlan orada yaşadığın durumu dile getir.
WeirdBoy06 dedi: Yok gerçekten tanımıyorum Bu arada engelledim. Genişletmek için tıkla... Eğer ki illa arkanı sağlama almak istiyorsan Trendyol'dan müşteri desteklerine bağlan orada yaşadığın durumu dile getir.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #14 M3HM3TY dedi: Eğer ki illa arkanı sağlama almak istiyorsan Trendyol'dan müşteri desteklerine bağlan orada yaşadığın durumu dile getir. Genişletmek için tıkla... Onlarda soruyolarmış Talha'yı tanıyor musun diye.. off sesli güldüm sinirim bozuldu.
M3HM3TY dedi: Eğer ki illa arkanı sağlama almak istiyorsan Trendyol'dan müşteri desteklerine bağlan orada yaşadığın durumu dile getir. Genişletmek için tıkla... Onlarda soruyolarmış Talha'yı tanıyor musun diye.. off sesli güldüm sinirim bozuldu.