Selamlar.
3 ay önce tanıştığım bir kız var benden 2 yaş küçük aramızda 2 sınıf var ve ben mezun oluyorum.
İlk başlarda konuşurken flört aşamasındayız zannedip aklıma soktuktan sonra arkadaşımı sevdiğini öğrendim.
Bu aşamada beni kullandığını düşündüm fakat böyle bir şey olamayacağını ve arkadaşımın bu kız hakkında böyle düşünmediğini söyledim ve ayrıca arkadaşımdan da red yedi.
Düşünceleri bakımından hayatımda gördüğüm en güzel insan hiç başkasıyla karşılaştıramayacağım derecede ve onu asla kaybetmek istemiyorum.
Küçüklüğünde babası yönünden çok eksiklik yaşamış birisi gibi duruyor ve hep doğru insanı beklediğini ve ondan başka kişiye de kendini açmayacağını söylüyor.
Bu işin olmayacağını bildiği için de bana beni 180 derece döndürecek birisi gelmediği sürece ben onu unutamam gibi cümleler kurmuştu.
Belki de şu andan itibaren ona böyle bakmamam gerekebilir fakat gerçekten hayatımda gördüğüm en uyumlu insan ve onu iyileştirip kazanmaya hazırım.
Bu konuda sizlerden yardım istiyorum çünkü tecrübelere sonuna kadar inanır ve güvenirim...
Teşekkürler.
Bu tür şeyler çok çabuk unutulur, direkt yeni insanlar katmaya bak hayatına, bir zaman sonra unutur geçersin. Ne kadar acı olsa bile hayat böyle işliyor, bir saatten sonra umurunda dahi olmayacak ne yazık ki. Başkasına değer verip seni 2. plana atan bir insandan umut beklememek en mantıklısı olur. Ben şahsen kendime yapamazdım.
Hepinize ortak olarak yazacağım şeyler var tabii bunları bir tepki veya karşıt görüş olarak algılamanızı istemem.
Bu yazının üstünden 5 gün geçti ve hayatımda değer verdim bazı insanlarla konuştum.
Kuzenim(29) zamanında benim yaşlarımda böyle bir ilişki yaşamış.
Kız ilk başlarda arkadaşından hoşlanırken işler istediği gibi gitmemiş ve bunlar arkadaşlıklarını koruyup devam ettirmişler ve 6 ay sonra çıkmaya başlamışlar.
İlişkisini ben iyi kötü hatırlıyorum yaklaşık 3 yıl sürmüş ve çok mutlularmış fakat o zaman başka sebeplerden bitmek zorunda kalmış.
Kız bu işin olmayacağını kesinlikle biliyor ve zamanı geldiğinde yaralarını saranı seçebilecek kapasite ve karaktere sahip olduğunu düşünüyorum.
Artık soruları o soruyor ve günaydın mesajlarını ilk ben alıyorum.
Hala arkadaşımdan bahsettiğimizde duraksıyor ama olay taze zamanla onunda geçiceğini düşünüyorum.
Kız yaşına göre çok farklı ve olgun birisi onda resmen kendimi görüyorum ve kendiminde bu konuda mantıklı olanı seçeceğini biliyorum.
Belki çoğunuz mesaja bakıp " haha zavallı " dercesine gülecek ama olsun.
Sırf o ihtimal için, sırf olabilme ihtimali ve devam etme ihtimali için yıkılmayı da göze alacağım.
Hepinize hayatınızda başarılar hala önerilere açığım tabii ki...
3 yıl sürdürmek başarı değil enayilik daha kötüsünü yapmış kuzenin. İnanmiyosan git dene başta çok zor şartlarda kalmış gibi erkeklere güvenmiyorum diyecek sonra ise beğendiği biri bulduğu an direk senle ya konuşmayı kesecek ya da kanka olacaksın. Belki 1000 yedek lastiğin biri mutlu oluyodur. Ama o da bütün paranı riskli hisseye basmak gibi hisse batarsa sen de batarsin.