6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 3 Aralık 2022 #11 Kötü bir amaçla hesabı kullandıysanız elbette sorun olur ama, sadece adı-soyadı aynı olduğu için şikayet edemezler şikayet edebilmeleri için bir şey yapmış olman lazım.
Kötü bir amaçla hesabı kullandıysanız elbette sorun olur ama, sadece adı-soyadı aynı olduğu için şikayet edemezler şikayet edebilmeleri için bir şey yapmış olman lazım.
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 3 Aralık 2022 #12 Muhammet Erda dedi: Hiçbir amacım yoktu, hesabın soy ismini anlık değiştirdim bu kadar. Ciddi bir konu hocam, Genişletmek için tıkla... Aslında bu yanlış anlaşılma sen söyle. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2022
Muhammet Erda dedi: Hiçbir amacım yoktu, hesabın soy ismini anlık değiştirdim bu kadar. Ciddi bir konu hocam, Genişletmek için tıkla... Aslında bu yanlış anlaşılma sen söyle.
Verudora Tenpesuto Picopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 149 Çözümler 2 Yer Türkiye, Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Aralık 2022 #13 Böyle bir saçmalık görmedim. Ad soyad aynı diye dava mı açılır? Ne kafasızlarla dolu bir toplumdayız.
Böyle bir saçmalık görmedim. Ad soyad aynı diye dava mı açılır? Ne kafasızlarla dolu bir toplumdayız.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #14 Muhammet Erda dedi: içinde hiçbir şey yok sadece ismi aynı. Genişletmek için tıkla... Bizimle ilgisi yok, açmasaydın. Siber suçlarla ve para cezası ile uğraşacak kişi biz değiliz. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2022
Muhammet Erda dedi: içinde hiçbir şey yok sadece ismi aynı. Genişletmek için tıkla... Bizimle ilgisi yok, açmasaydın. Siber suçlarla ve para cezası ile uğraşacak kişi biz değiliz.
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #15 T21 dedi: Bizimle ilgisi yok, açmasaydın. Siber suçlarla ve para cezası ile uğraşacak kişi biz değiliz. Genişletmek için tıkla... Biraz gerginsiniz sanki hocam.
T21 dedi: Bizimle ilgisi yok, açmasaydın. Siber suçlarla ve para cezası ile uğraşacak kişi biz değiliz. Genişletmek için tıkla... Biraz gerginsiniz sanki hocam.
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 3 Aralık 2022 #16 T21 dedi: Bizimle ilgisi yok, açmasaydın. Siber suçlarla ve para cezası ile uğraşacak kişi biz değiliz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Dr.Mogan dedi: Haklısınız. .d Genişletmek için tıkla...
T21 dedi: Bizimle ilgisi yok, açmasaydın. Siber suçlarla ve para cezası ile uğraşacak kişi biz değiliz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Dr.Mogan dedi: Haklısınız. .d Genişletmek için tıkla...
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #17 CBum dedi: Biraz gerginsiniz sanki hocam. Genişletmek için tıkla... Ben her zaman gerginim hocam.
Muhammet Erda Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #18 Dr.Mogan dedi: Haklısınız. Genişletmek için tıkla... Verudora Tenpesuto dedi: Böyle bir saçmalık görmedim. Ad soyad aynı diye dava mı açılır? Ne kafasızlarla dolu bir toplumdayız. Genişletmek için tıkla... CBum dedi: Biraz gerginsiniz sanki hocam. Genişletmek için tıkla... Hesabı kimin açtığını görebilirler mi?
Dr.Mogan dedi: Haklısınız. Genişletmek için tıkla... Verudora Tenpesuto dedi: Böyle bir saçmalık görmedim. Ad soyad aynı diye dava mı açılır? Ne kafasızlarla dolu bir toplumdayız. Genişletmek için tıkla... CBum dedi: Biraz gerginsiniz sanki hocam. Genişletmek için tıkla... Hesabı kimin açtığını görebilirler mi?
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.103 Çözümler 62 3 Aralık 2022 #19 Muhammet Erda dedi: Hesabı kimin açtığını görebilirler mi? Genişletmek için tıkla... Göremezler.
Muhammet Erda Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #20 quarest dedi: Göremezler. Genişletmek için tıkla... Peki hesabın isminden dolayı dava açabilirler mi? (isimde problem yok)
quarest dedi: Göremezler. Genişletmek için tıkla... Peki hesabın isminden dolayı dava açabilirler mi? (isimde problem yok)