Alperen1453 Kilopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 342 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2018 #1 Arkadaşlar bizim bi ev var kiraya vermiştik Suriyelilere adamlar eve internet altyapısı döşetmiş. İnternete abone olup internet alıyorlar yarın bugün sorun olursa bize patlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2018
Arkadaşlar bizim bi ev var kiraya vermiştik Suriyelilere adamlar eve internet altyapısı döşetmiş. İnternete abone olup internet alıyorlar yarın bugün sorun olursa bize patlar mı?
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.850 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 21 Nisan 2018 #2 Kira sözleşmesi yapıldıysa çıkacağını sanmıyorum.
Alperen1453 Kilopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 342 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2018 #3 Handsome Reis dedi: Kira sözleşmesi yapıldıysa çıkacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... evin altyapısı yok onlar döşeyip bağlamışlar bildiğim kadarıylada sözleşme yapılmadı
Handsome Reis dedi: Kira sözleşmesi yapıldıysa çıkacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... evin altyapısı yok onlar döşeyip bağlamışlar bildiğim kadarıylada sözleşme yapılmadı