Sl4y Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #1 Benim abimin bir Papara Black Card'ı var ve ben onu kendi Steam'imde kullanıp oyun olmak istiyorum. Acaba kullansak ceza yer miyiz?
Benim abimin bir Papara Black Card'ı var ve ben onu kendi Steam'imde kullanıp oyun olmak istiyorum. Acaba kullansak ceza yer miyiz?
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.043 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 11 Temmuz 2022 #2 Yemezsin, ama kartın sahibinden habersiz alırsan itiraz oluşturabilir bankaya, ve sıkıntı çıkar sonra.
Yemezsin, ama kartın sahibinden habersiz alırsan itiraz oluşturabilir bankaya, ve sıkıntı çıkar sonra.
EmiRKaaN0809 Decapat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #3 Sl4y dedi: Benim abimin bir Papara Black Card'ı var ve ben onu kendi Steam'imde kullanıp oyun olmak istiyorum. Acaba kullansak ceza yer miyiz? Genişletmek için tıkla... Alakası yok. Steam kart sahibinin kime olduğunu nasıl tahmin etsin kartını kullandığın kişi işlemi kendisinin yapmadığını söyleyip hukuksal yollara başvurursa sorun çıkar ama zaten abinin ve izin alarak kullanacaksın.
Sl4y dedi: Benim abimin bir Papara Black Card'ı var ve ben onu kendi Steam'imde kullanıp oyun olmak istiyorum. Acaba kullansak ceza yer miyiz? Genişletmek için tıkla... Alakası yok. Steam kart sahibinin kime olduğunu nasıl tahmin etsin kartını kullandığın kişi işlemi kendisinin yapmadığını söyleyip hukuksal yollara başvurursa sorun çıkar ama zaten abinin ve izin alarak kullanacaksın.
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #4 Hiçbir şey olmaz. Abinden izinsiz yapma ama iptal ederse vb. gibi durumlarda sıkıntı çıkar.
Tamacti Jun Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 172 Çözümler 1 11 Temmuz 2022 #5 Kart sahibinin izni ve bilgisi dahilindeyse istersen arkadaşının kartıyla satın al bir şey olmaz
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 11 Temmuz 2022 #6 Abin eğer Steam yazarsa kartımdan benim satın almadığım bir işlem yapılmış diye ban yersin fakat abinin haberi varsa bir şey olmaz.
Abin eğer Steam yazarsa kartımdan benim satın almadığım bir işlem yapılmış diye ban yersin fakat abinin haberi varsa bir şey olmaz.