Başkasının pasaportuna kayıtlı iPhone nasıl kullanılabilir?

Crownguard

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
18
Daha fazla  
Ben eğer yurt dışından birisi aracılığıyla iPhone almak istesem fakat o kendi pasaportu üstüne kaydederse ben onun üstüne olan SIM kullanmak hariç nasıl kullanabilirim telefonu? Yahut başka ne yapabilirim?

Gelecek kişinin kendi telefonu var. Ekstradan bana getirirken kaydettirmesi şart mı? Hiç kaydettirmeden getirse ve ben kendime kaydettirsem olur mu? Pasaporta sahip değilim.

Son düzenleme:
Ben eğer yurt dışından birisi aracılığıyla iPhone almak istesem fakat o kendi pasaportu üstüne kaydederse ben onun üstüne olan SIM kullanmak hariç nasıl kullanabilirim telefonu? Yahut başka ne yapabilirim?

Gelecek kişinin kendi telefonu var. Ekstradan bana getirirken kaydettirmesi şart mı? Hiç kaydettirmeden getirse ve ben kendime kaydettirsem olur mu? Pasaporta sahip değilim.

3 yıl o kişiye ait hattı kullanmak zorundasın.

Yurt dışına çıktıysanız kendi üzerinize kaydedebilirsiniz. Ülkeye giriş yaparken cihazı kaydettirmek zorunda değil. Kendi üzerine kaydederse ancak 3 sene sonunda cihazı farklı kişilerin hatları ile kullanabilirsiniz.
3 yıl o kişiye ait hattı kullanmak zorundasın.
Bunlardan ayrı başka bir yol var mı? Yurt dışına çıkmadım ve pasaporta da sahip değilim. Gelen kişi getirecek. O kaydettirmeden getirebiliyor ve ben ülke içinde kaydettirebiliyor muyum?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı