Başkasının Passo ligi ile maça girebilir mi?

XantiREGEN

Femtopat
Daha fazla  
Kendi paso ligim yoktu. En son 2017'de maça gitmiştik babamla stadın önünde çıkarmıştık Passo kartını. Yarın da maça gideceğim kendime de Passo çıkarmadım hiç de araştırmadım. Başkasnıın kartı ile giriliyor mu diye yasakmış ama ben biletleri aldım sonra transfer edeyim diye Passo çıkardım. Bu sefer de bilet transferinin bu maç özelinde yasak olduğunu öğrendim biletde babamın kartında kaldı. Babamın kartı ile girebilir miyim sizce göz ardı ederler mi?

Kendi paso ligim yoktu. En son 2017'de maça gitmiştik babamla stadın önünde çıkarmıştık Passo kartını. Yarın da maça gideceğim kendime de Passo çıkarmadım hiç de araştırmadım. Başkasnıın kartı ile giriliyor mu diye yasakmış ama ben biletleri aldım sonra transfer edeyim diye Passo çıkardım. Bu sefer de bilet transferinin bu maç özelinde yasak olduğunu öğrendim biletde babamın kartında kaldı. Babamın kartı ile girebilir miyim sizce göz ardı ederler mi?

Normalde yasak ama bizim ülkemizde her şey olabiliyor tamamen oradaki görevliye bakıyor iş.

Durumu izah edersin. Babamın üzerine aldım yanlışlıkla felan dersin.
Görevli biraz insaflıysa geçirir diye düşünüyorum.

Bir arkadaşım geçenlerde benim kartıma bilet alıp benim kartımla maça gitti fazla kalabalık varsa rahat girersiniz millet biletsiz giriyor görevliye bağlı.

Hocam benım fotograf bır yanlıslık sonucu Fırat sobutay kalmıstı ona ragmen gırebılmıstım. Gırdıgım Mac fenerbahce Galatasaray gıbı yuksek guvenlıklı bır mactı :d

Technopat Haberler

Geri
Yukarı