E elrost Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #1 Bir video yapacağım YouTube'deki birinin sesini kullanacağım telif atabilir mi?
ahmetyayla Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #2 elrost dedi: Bir video yapacağım YouTube'deki birinin sesini kullanacağım telif atabilir mi? Genişletmek için tıkla... Atabilir ama sesi kimden aldigini bahsedersen atmayabilir
elrost dedi: Bir video yapacağım YouTube'deki birinin sesini kullanacağım telif atabilir mi? Genişletmek için tıkla... Atabilir ama sesi kimden aldigini bahsedersen atmayabilir
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.183 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #3 elrost dedi: Bir video yapacağım YouTube'deki birinin sesini kullanacağım telif atabilir mi? Genişletmek için tıkla... Atar. Telif sahibinden bahsetmek telife engel değil. Çünkü sahibi bir kazanç sağlamıyor. Birçok videom bu yüzden telif yedi benim.
elrost dedi: Bir video yapacağım YouTube'deki birinin sesini kullanacağım telif atabilir mi? Genişletmek için tıkla... Atar. Telif sahibinden bahsetmek telife engel değil. Çünkü sahibi bir kazanç sağlamıyor. Birçok videom bu yüzden telif yedi benim.
E elrost Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #4 Peki belirli bir sınırı var mı? Mesela 20 saniyeden fazla kullanırsan gibi.
ahmetyayla Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #5 EdoMinato dedi: Atar. Telif sahibinden bahsetmek telife engel değil. Çünkü sahibi bir kazanç sağlamıyor. Birçok videom bu yüzden telif yedi benim. Genişletmek için tıkla... Evet haklisin da yinede bazi kisiler bahsedildiginde birsey demeyebilir
EdoMinato dedi: Atar. Telif sahibinden bahsetmek telife engel değil. Çünkü sahibi bir kazanç sağlamıyor. Birçok videom bu yüzden telif yedi benim. Genişletmek için tıkla... Evet haklisin da yinede bazi kisiler bahsedildiginde birsey demeyebilir