Başkasının Ziraat hesabından ininal'a para gönderilir mi?

Öyle deniyor ama yine de hesaba geçiyor para. Eskiden direkt iadeye düşerdi. Şimdi yeni bir sistem geliştirdiler herhalde.
Bilmiyorum artık ininal kullanmıyorum ben. Benim bildiğim yok böyle bir sistem çünkü kız arkadaşım toslasından para gönderemiyordu, sadece kendi adına ait banka hesabına gönderebiliyordu.

Öyle deniyor ama yine de hesaba geçiyor para. Eskiden direkt iadeye düşerdi. Şimdi yeni bir sistem geliştirdiler herhalde.
Sanırım kaldırmışlar o özelliği. Seçilen bazı kişilerde var yalnızca deniliyor.
Screenshot_20230323_232147_com.technopat.net.png

Bilmiyorum artık ininal kullanmıyorum ben. Benim bildiğim yok böyle bir sistem çünkü kız arkadaşım toslasından para gönderemiyordu, sadece kendi adına ait banka hesabına gönderebiliyordu.

Şöyle oluyor - Papara'dan tüm Ziratlere para gönderebilirsin, ama SADECE KENDİ ziratnden Kendi Papara'na para gönderebilirsin. Çok yaptığım için detaylı biliyorum.

Yok arkadaş ininal kullanıyor. Bu para kimin adından geldi hesabınıza? Ha ininal, Papara, Tosla kullanmanız fark etmez. Bu tarz uygulamalarda sistem aynı çünkü.

Bir arkadaşımdan. Anne/Baba değil.

Şöyle oluyor - Papara'dan tüm ziratlere para gönderebilirsin, ama sadece kendi ziratnden kendi Papara'na para gönderebilirsin. Çok yaptığım için detaylı biliyorum.

Nedense bende başka kişiler tarafından atılan paralarda hesabıma geçiyor.

Şöyle oluyor - Papara'dan tüm Ziratlere para gönderebilirsin, ama SADECE KENDİ ziratnden Kendi Papara'na para gönderebilirsin. Çok yaptığım için detaylı biliyorum.
Evet bende böyle biliyorum. Bende Paparadan > QNB'ye gönderiyorum sürekli olarak veya tam tersi.
Bir arkadaşımdan. Anne/Baba değil.

Nedense bende başka kişiler tarafından atılan paralarda hesabıma geçiyor.
Anladım hocam. Normal de bunlar kapanmıştı. Yukarıda arkadaş da papara ile ilgili şikayetvar'da ki görüntüyü gönderdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı