Basketbol ayakkabısı önerisi

Tamamdır. Bulabilirseniz Luka 1 veya Giannis Immortality alabilirsiniz. Malzeme kalitesi olarak Luka daha iyi. Taban tutuşu da harika.

Bulabilirseniz bunu almak en iyi tercih olacaktır. Yoksa da Immortality.

Tamamdır. Bulabilirseniz Luka 1 veya Giannis Immortality alabilirsiniz. Malzeme kalitesi olarak Luka daha iyi. Taban tutuşu da harika.
Eki Görüntüle 2255191

Bulabilirseniz bunu almak en iyi tercih olacaktır. Yoksa da Immortality.
Hocam 18 yaşına girmeme az kaldı sizce çok mu geç kaldım? Ve beni hangi yerler basketbol için kabul eder?

Hocam 18 yaşına girmeme az kaldı sizce çok mu geç kaldım? Ve beni hangi yerler basketbol için kabul eder?
Hocam dürüst olmak gerekirse bu işin içinde kişilerle iletişimi olan ve bu işin içinde birisi olarak, seçilmiş bir genetik ve yetenek değilseniz geç. Ancak off seasonlarda ekstrem bir çalışma rutini ile oyununuzu geliştirmek mümkün. Biraz paraya kıyarak koçlardan özel birebir ders alabilirsiniz. Gelişiminiz artacak ve hızlanacaktır. Hevesinizi kırmak kesinlikle istemem ancak her şeye rağmen 9-10 yaşında başlayan çocukla aynı durumda olmamanız çok muhtemel. Temel beceri olarak yaklaşsanız dahi oyun zekası gibi etkenler tecrübe ile gelişir. Ayrıca şehrinizde TBL, TB2L, EBBL takımları varsa bunlar mutlaka deneme antrenmanları yaparlar. Bunları takip edip bu try-outlara katılabilirsiniz. Ayrıca bu TBL ve TB2L'ye katılmanız imkansıza yakın ancak çok gelişirseniz EBBL'de çok da rekabetçi olmayan takımlarda (grup aşamasında elenecek takımlarda) forma şansı yakalarsınız. O bile olmasa TBF'nin düzenlediği hemen hemen her şehirde olan Büyükler Ligi'ne katılabilirsiniz. Orada da rekabetçi bir takımda EBBL'ye çıkma şansı bulabilirsiniz. Ama bunların hepsi ekstrem bir çalışma rutini ister, bunu da unutmayın. Her şeye rağmen profesyonel olamayabilirsiniz.

Ayrıca özel antrenman programı yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…