Basketbol mu voleybol mu seçilmeli?

swertY

Centipat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, RX6600, B550M DS3H, 2x8GB 3200 Mhz Ram, 1 TB ssd, 500w PSU
Merhaba, geçen seneye kadar yaklaşık 6-7 ay basketbol kursuna gittim. Basketbolu severek oynuyorum top hakimiyetim ve şut yeteneğim olduğunu düşünüyorum. Ancak adam geçme gibi konularda sorunum var. Ve karşı karşıya kalınca heyecan yapıyorum. Bu yüzden bırakmıştım. Şimdi bu sene okulda arkadaşlarımla sürekli voleybol oynuyoruz. Pasör bölgesinde ve smaçör bölgesinde oynuyorum. Herkes paslarımın ve plaselerimin iyi olduğunu söylüyorlar. Voleybolda aklımı kullanabiliyorum bu iyi bir şey bence. Şimdi yaz döneminde hangi spora yönelmeliyim?

Boyum 1.83

Merhaba, geçen seneye kadar yaklaşık 6-7 ay basketbol kursuna gittim. Basketbolu severek oynuyorum top hakimiyetim ve şut yeteneğim olduğunu düşünüyorum. Ancak adam geçme gibi konularda sorunum var. Ve karşı karşıya kalınca heyecan yapıyorum. Bu yüzden bırakmıştım. Şimdi bu sene okulda arkadaşlarımla sürekli voleybol oynuyoruz. Pasör bölgesinde ve smaçör bölgesinde oynuyorum. Herkes paslarımın ve plaselerimin iyi olduğunu söylüyorlar. Voleybolda aklımı kullanabiliyorum bu iyi bir şey bence. Şimdi yaz döneminde hangi spora yönelmeliyim?

Boyum 1.83

Hangisi hoşuna gidiyorsa ve sıkılmayacaksan ona git. Kız ortamları hoşuna gidiyorsa voleybol kurslarında bayağı bir kız oluyor. Flörtöz bir tarzın varsa gidebilirsin ama genelde Friendzone'a düşüyorsun nereden bildiğimi sorma :D.

Voleybol kesinlikle daha mantikli. Neden diyecek olursan basketbol oynayan insan sayisi cok fazla. Ayrica voleybolcularin fizikleri cok daha iyi ve atletik oluyorlar. Basketbolda cidden uzun bir boyun yoksa cok dezavantajlisin. Eger voleybolu secersen Haikyuu adli animeyi izlemeni tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı