Kivörti Picopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #11 Let it happen dedi: Doğruyu söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl ola bilirki öyle bir şey çocugun genetik olarak basketbol oynayası mı geliyor Xallt dedi: Fitness yapın diyeceğim ama bu yaştan sonra zor yine de. Genişletmek için tıkla... Fitness'de yapmak isterim aslında bedene iyi gelen herşeyi yapmaktan keyif alırım fakat kifozum var fitness benim için zararlı
Let it happen dedi: Doğruyu söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl ola bilirki öyle bir şey çocugun genetik olarak basketbol oynayası mı geliyor Xallt dedi: Fitness yapın diyeceğim ama bu yaştan sonra zor yine de. Genişletmek için tıkla... Fitness'de yapmak isterim aslında bedene iyi gelen herşeyi yapmaktan keyif alırım fakat kifozum var fitness benim için zararlı
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Çözümler 6 21 Kasım 2021 #12 Kivörti dedi: Nasıl ola bilirki öyle bir şey çocugun genetik olarak basketbol oynayası mı geliyo Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kivörti dedi: Nasıl ola bilirki öyle bir şey çocugun genetik olarak basketbol oynayası mı geliyo Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kivörti Picopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #13 Let it happen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Üzdü ama gerçeklik yapcak bir şey yok.
Let it happen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Üzdü ama gerçeklik yapcak bir şey yok.