Basketbol oynamak için arkadaş nasıl bulabilirim?

Arkadaş arıyorum diyip utanmak nasıl bir şey olabilir? Utanmak yerine normal bir insan gibi selam vermeli bu kadar basit. Utanıyorsa yüzleşmesi lazım yoksa bu böyle gitmez. Ayrıca keko görmedim ben hiç şahsen.

Arkadaş arıyorum diyip utanmak nasıl bir şey olabilir? Utanmak yerine normal bir insan gibi selam vermeli bu kadar basit. Utanıyorsa yüzleşmesi lazım yoksa bu böyle gitmez. Ayrıca keko görmedim ben hiç şahsen.
Utanmasa buraya yazmaz dostum zaten biraz sorgula. Ki sen keko görmediğin için keko hiç olmuyor mu ne kadar saçma. Bizde yüzleşmesini söylüyoruz zaten.

Utanmasa buraya yazmaz dostum zaten biraz sorgula. Ki sen keko görmediğin için keko hiç olmuyor mu ne kadar saçma. Bizde yüzleşmesini söylüyoruz zaten.
Keko yok demedim, görmedim dedim. Aynı şeyleri söylüyorsak tartışmanın anlamı yok.

Keko yok demedim, görmedim dedim. Aynı şeyleri söylüyorsak tartışmanın anlamı yok.
Sadece üslubun çok sert , yaşına veriyorum. burada bir yol bulmaya çalışan birisine ve utangaç birisine bu şekilde konuşman hiçbir şey ifade etmez sadece bundan bahsediyorum.

Semtini söylemezsen oynayacak adam nasıl bulacaksın?
Hocam o bende kalsın burada bile kavgalı olduğum ve aynı semtte olduğum birileri vardır eminim.

19 um ama utangaçlığım çocukluktan geliyor benim.

Sadece üslubun çok sert , yaşına veriyorum. burada bir yol bulmaya çalışan birisine ve utangaç birisine bu şekilde konuşman hiçbir şey ifade etmez sadece bundan bahsediyorum.
O basketbol oynayanlara keko dediğimi sandı sanırım.

Oturduğum yerde keko ve türevleri çok olduğu için pek basketbol oynayan adam çıkmaz ve oturduğum yerde yine kavgalı olduğum insanlar olduğu için mutlaka burada bile oldukları için söylemek istemedim, Sadece boyumu söyledim zaten boyumda normal sayılır yani.

Hayır öyle sanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…