Basketbol takımları seçme yapıyorlar mı?

Peki hangi takımlar yapıyor ve her sene yapılıyor mu seçmeler? Ayrıca seçmelerden nasıl haberdar olabilirim?

Aslında Ayos Antalyaspor gibi takımlara başvurup katılabilirsiniz, ama eğer kabul etmezlerse seçmeler için Adana'da bir kulüp vardı. 6 Ağustotsa seçmeleri var. Böyle seçmeleri Instagram üzerinden bulabilirsin. Mesela yaş grubuna göre TBF sitesinden ve şehrinden takımlara bakabilir ve seçmelerine gidebilirsin, ya da direkt mesaj atabilirsin. Özellikle TB2L gibi yarı profesyonel ligler istersen TBF sitesinden TB2L takımlarına bakabilir ve Instagram veya İnternet siteleri üzerinden seçmelerine bakabilirsin. Bu arada yaş da en önemli faktörlerden birisi. Takımlar seçmeler de daha çok tekniğine, oyun görüşüne ve hücum tıklandığında neler yapabildiğini bakar. Ayrıca geçmişinde bir takım veya bir takım altyapısında oynaman da çok önemlidir.

Aslında Ayos Antalyaspor gibi takımlara başvurup katılabilirsiniz, ama eğer kabul etmezlerse seçmeler için Adana'da bir kulüp vardı. 6 Ağustotsa seçmeleri var.
Sertaş Spor ve ÇÜSK seçmeleri yapıyor Adana'da. Adana'daki profesyonel takımlar bunlar.
Böyle seçmeleri Instagram üzerinden bulabilirsin. Mesela yaş grubuna göre TBF sitesinden ve şehrinden takımlara bakabilir ve seçmelerine gidebilirsin, ya da direkt mesaj atabilirsin. Özellikle TB2L gibi yarı profesyonel ligler istersen TBF sitesinden TB2L takımlarına bakabilir ve Instagram veya İnternet siteleri üzerinden seçmelerine bakabilirsin. Bu arada yaş da en önemli faktörlerden birisi. Takımlar seçmeler de daha çok tekniğine, oyun görüşüne ve hücum tıklandığında neler yapabildiğini bakar. Ayrıca geçmişinde bir takım veya bir takım altyapısında oynaman da çok önemlidir.
Ayos Antalyaspor profesyonel takımını kapattı maalesef.
Peki hangi takımlar yapıyor ve her sene yapılıyor mu seçmeler? Ayrıca seçmelerden nasıl haberdar olabilirim?
Şehrinizdeki takımlar sosyal medya hesaplarında duyuru yapacaktır mutlaka. Onları takip edin.

Sertaş Spor ve ÇÜSK seçmeleri yapıyor Adana'da. Adana'daki profesyonel takımlar bunlar.

Şehrinizdeki takımlar sosyal medya hesaplarında duyuru yapacaktır mutlaka. Onları takip edin.

Ayos Antalyaspor daha geçen sezon başında tekrardan açıldı ve bu sene TB2L'de şampiyon oldu. Kapandığını zannetmiyorum.

Evet araştırdım Ayos Antalyaspor hala faaliyet göstermekte sanırım karıştırdınız.

Ayos Antalyaspor daha geçen sezon başında tekrardan açıldı ve bu sene TB2L'de şampiyon oldu. Kapandığını zannetmiyorum.

Evet araştırdım Ayos Antalyaspor hala faaliyet göstermekte sanırım karıştırdınız.
Şampiyon oldular, üst lige çıkma haklarını kullanmadılar ve TB2L'ye de katılamadılar. Bu nedenle TBL katılım hakları Pizza Bulls CO Basket'e geçti. Ayos Holding finansal sorunlar yaşadığı için kulüp şampiyon olduktan sonra kapandı. Çok saçma ve üzücü ama gerçek bu maalesef. Ben de çok isterdim Antalya'yı TBL'de görmek. Açıldı, başarılı oldu ve finansal sorunlar nedeniyle 1 sezonda kapandı Ayos Antalyaspor.

"Önce şampiyon oldu, sonra tarih…

Geçen yıl iddialı kadrosuyla TB2L şampiyonu olarak TBL’ye yükselen fakat finansal sıkıntıları aşamayan ve ödeme yapamayan Ayos Antalyaspor Basketbol, kurulduktan bir sezon sonra kapandı.

Ayos Holding, bir süre önce konkordato ilan etmişti." (Timeout Basketbol'un 13 Temmuz 2024 tarihinde yaptığı Twitter paylaşımından alıntıdır.)

Screenshot_20240802_003534_Instagram.jpg

Screenshot_20240802_004416_Instagram.jpg

Son düzenleme:
Merhaba, Instagram üzerinden yapıyorlar değil mi?

Evet, duyuru yapıyorlar.

Şampiyon oldular, üst lige çıkma haklarını kullanmadılar ve TB2L'ye de katılamadılar. Bu nedenle TBL katılım hakları Pizza Bulls CO Basket'e geçti. Ayos Holding finansal sorunlar yaşadığı için kulüp şampiyon olduktan sonra kapandı. Çok saçma ve üzücü ama gerçek bu maalesef. Ben de çok isterdim Antalya'yı TBL'de görmek. Açıldı, başarılı oldu ve finansal sorunlar nedeniyle 1 sezonda kapandı Ayos Antalyaspor.

"Önce şampiyon oldu, sonra tarih…

Geçen yıl iddialı kadrosuyla TB2L şampiyonu olarak TBL'ye yükselen fakat finansal sıkıntıları aşamayan ve ödeme yapamayan Ayos Antalyaspor Basketbol, kurulduktan bir sezon sonra kapandı.

Ayos Holding, bir süre önce konkordato ilan etmişti." (Timeout Basketbol'un 13 Temmuz 2024 tarihinde yaptığı Twitter paylaşımından alıntıdır.)

Eki Görüntüle 2271168

Eki Görüntüle 2271183

Şampiyon bir takımın ekonomik nedenlerden dolayı kapanması çok üzücü. Peki Ayos'un alt yaş kategorileri faaliyete devam edecek mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı