Lise 1. sınıfım ve ailem benim okumamı istiyor. Ben ise basketbolcu olmak istiyorum. Yazları takım seçmeleri oluyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Basketbol gelip geçiçi o kadar kolay değil ya boyun uzun olacak ya da oyunu çok iyi okuman lazım U18'den sonra basket kariyerin boşa gidebiliyor ailen bence doğru olanı düşünüyor benim arkadaşım 8 yaşından beri basketbolla ilgileniyor U18'den sonra bıraktı çünkü geliri olan bir şey değil.
Lise 1. sınıfım ve ailem benim okumamı istiyor. Ben ise basketbolcu olmak istiyorum. Yazları takım seçmeleri oluyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Basketbol gelip geçiçi o kadar kolay değil ya boyun uzun olacak ya da oyunu çok iyi okuman lazım U18'den sonra basket kariyerin boşa gidebiliyor ailen bence doğru olanı düşünüyor benim arkadaşım 8 yaşından beri basketbolla ilgileniyor U18'den sonra bıraktı çünkü geliri olan bir şey değil.
Dostum 14 yasinda boyun kisa olabilir bu durum normal gayet. Genetige bagli tabi ama ben 16 olduktan sonra uzadim boyle bir anda. Boyun uzayacaktir yani onu dert etme. Oyununu gelistir, oyunda buyuk isme sahip oyunculari izle. Kendini ne kadar gelistirirsen onun o kadar acilir.
yaz geldiğinde lig başlamadan seçmeler oluyor secmelere katılıp kendime uygun bı takım bulmayı düşünüyorum bu sene temmuzda 3 yıl olcak basket ve takım tecrübem var daha önce bu takımda oynadım ve yazın basket kursuna gittim
Dostum 14 yasinda boyun kisa olabilir bu durum normal gayet. Genetige bagli tabi ama ben 16 olduktan sonra uzadim boyle bir anda. Boyun uzayacaktir yani onu dert etme. Oyununu gelistir, oyunda buyuk isme sahip oyunculari izle. Kendini ne kadar gelistirirsen onun o kadar acilir.
9. sinifta aciga gecme, lise egitimini tamamla en azindan basketbol olmazsa onunde bir kariyer secenegin olsun.
Yaz geldiğinde lig başlamadan seçmeler oluyor secmelere katılıp kendime uygun bir takım bulmayı düşünüyorum bu sene Temmuz'da 3 yıl olacak basket ve takım tecrübem var daha önce bu takımda oynadım ve yazın basket kursuna gittim.
Ben basketbolu mesleğime çevirmeyi düsünüyorum basketboldan gelir elde etmeyi dusunuyorum.
Dediğim gibi açığa gectiğimde daha fazla vaktim olacak kendimi basketbola vereceğim.
Hocam basketten gelir olmasını düşünüyosan bir boyunun uzun olması lazım 2 oyunun başından hiç ayrılmaman lazım basketbol diğer sporlara göre zor bir spordur öyle lebron james olayım milyarlar dolarlar para gelsin diye düşünüyosan bırak yani okulunu oku ddostum.