Dostum 14 yasinda boyun kisa olabilir bu durum normal gayet. Genetige bagli tabi ama ben 16 olduktan sonra uzadim boyle bir anda. Boyun uzayacaktir yani onu dert etme. Oyununu gelistir, oyunda buyuk isme sahip oyunculari izle. Kendini ne kadar gelistirirsen onun o kadar acilir.
9. sinifta aciga gecme, lise egitimini tamamla en azindan basketbol olmazsa onunde bir kariyer secenegin olsun.
Hocam basketten gelir olmasını düşünüyosan bir boyunun uzun olması lazım 2 oyunun başından hiç ayrılmaman lazım basketbol diğer sporlara göre zor bir spordur öyle lebron james olayım milyarlar dolarlar para gelsin diye düşünüyosan bırak yani okulunu oku ddostum.
En ufak ters hareketinde kariyerin biterse kasiyer olarak çalışırsın artık. Ailenin sözünü dinle bu yaşında saçma sapan kararlarla %1 lik bir şans için kendini yakma.
En ufak ters hareketinde kariyerin biterse kasiyer olarak çalışırsın artık. Ailenin sözünü dinle bu yaşında saçma sapan kararlarla %1 lik bir şans için kendini yakma.
kariyerimi bitirecek ters hareket yapmayacağımı biliyorum %1 lik bir şans değil benim ne kadar çabalayabileceğim karar verecek eğer açığa geçersem daha fazla çalışacağım
kariyerimi bitirecek ters hareket yapmayacağımı biliyorum %1 lik bir şans değil benim ne kadar çabalayabileceğim karar verecek eğer açığa geçersem daha fazla çalışacağım
Kardesim, bir sakatlik yasar A101'de calismaya baslarsin. Calisma kadar sansta gerekiyor. Heveslisin, okulunu okurken bir yandanda basketbol oynayabilirsin gayet.
derslerde kötüyüm ve sınıfta durmaya tahammül edemiyorum ve beraber götürebileceğimi sanmıyorum
Senin bilecegin is o zaman dostum. Biz yorumumuzu yaptik karar senin. Bence en mantiklisi aileni dinlemen. Sonucta burada kimse sana basketbolu birak demiyor.
Ters hareketi sen değilde rakibin sana yaparsa ne olacak? Sana ne olacağını soyleyeyim. 20 li yaşlarında hayatının belkide en güzel geçicek zamanında asgari ücret kazanabilmek için sabah 7 gibi kalkarsın.
Kardesim, bir sakatlik yasar A101'de calismaya baslarsin. Calisma kadar sansta gerekiyor. Heveslisin, okulunu okurken bir yandanda basketbol oynayabilirsin gayet.
Senin bilecegin is o zaman dostum. Biz yorumumuzu yaptik karar senin. Bence en mantiklisi aileni dinlemen. Sonucta burada kimse sana basketbolu birak demiyor.
Umarım bundan 2 sene sonra 6 ayda TYT biter mi? Konularını görmeyiz. Ailen uzun süre yaşamış neyin olup neyin olmayacağını az da olsa biliyor ihtimalleri biliyor riskleri biliyor. Sen şimdi lise bile okumadan hayatına devam edersen herhangi bir basketbolcu olamama durumunda çok ağır şartlar altında çalışmak zorunda kalırsın. Ve bu da gayet yüksek bir ihtimal. En azından liseni bitir. Okuduğum lisede milli sporcular var başardıklarını bilmelerine rağmen liseyi okumaya devam ediyorlar.